Apple avasi Viestit-sovellusten kaupan

Apple on avannut iOS 10:n julkaisun yhteydessä myös uusien Viestit-sovellukseen tulevien sovellusten kaupan.

Viestit-sovellukseen löytyy kaupasta tarrakuvakkeiden paketteja sekä laajempia erilaisia toimintoja tarjoavia sovelluksia älykkäämpien viestien lähettämiseksi. Uusi sovelluskauppa löytyy Viestit-sovelluksen kautta viestin kirjoitustilan vierestä löytyvän App Store -kuvakkeen takaa.

Angry Birds -tarrat saa ilmaiseksi.

Yksi uusista tarrapaketeista liittyy tulevaan Super Mario Run -peliin. Super Mario Run -pelin pitäisi tulla tarjolle iPhonelle vielä ennen joulua ja Apple pitää sitä näkyvästi esillä nyt julkaistun tarrapaketin ohella myös sovelluskaupassaan App Storessa ennennäkemättömän ilmoituspainikkeen kera.

Mario-tarrojen lisäksi mukana on myös muun muassa laaja joukko Disney-aiheisia tarroja. Näistä esimerkkejä ovat muun muassa Mikki Hiiri, Leijonakuningas ja Star Wars -tarrat. Disneyn eri tarrapakettien hinta on 1,99 euroa kappaleelta.

Viesteihin on tarjolla sekä itsenäisiä sovelluksia että laajennuksia perinteisiin sovelluksiin.

Tarjolla on heti alussa jo muun muassa erilaisia pelejä (sananarvausta, shakkia, kuvan arvausta, Words With Friends…) sekä esimerkiksi iTranslate-käännössovellus ja Yelp-paikkasovellus.

Lisäksi iOS 10:n nyt tapahtuneen julkaisun myötä jatkossa uusia Viestit-sovelluksiakin voi odottaa tulevan vielä merkittävästi lisää.