Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apex Legends Mobile -peli nyt julkaistu - ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista

Odotettu Apex Legends Mobile on nyt julkaistu. Peli on ladattavissa sovelluskaupoista.

Apex Legends Mobile on nyt julkaistu Androidille ja iOS:lle. Ilmaiseksi pelattava peli perustuu vuodesta 2019 konsoleilla ja tietokoneilla menestystä niittäneeseen esikuvaansa ollen täynnä monen pelaajan välisiä taisteluita ja toimintaa.

Mobiiliversiossa yhteensä 60 pelaajaa lähetetään taisteluun kolmen hengen joukkueissa, ja pisimpään hengissä selvinnyt poppoo voittaa. Ensi alkuun pelattavissa on vain yksi kartta, World’s Edge, mutta myöhemmin tulossa lienee muitakin vaihtoehtoja.

Apex Legends Mobilessa otetaan muista mittaa kaikki vastaan kaikki -tyylisissä taistoissa.

Apex Legends Mobile sisältää konsoleista tuttuja hahmoja Wraithista Pathfinderiin tuoden mukanaan myös uusia tuttavuuksia, joista ensimmäinen on nimeltään Fade.

Mobiiliversiossa on myös monia erilaisia, jo konsoleilla nähtyjä pelitiloja. Apex Legends Mobile on kuitenkin suunniteltu PC- ja konsoliversioista erillään, joten puhelimillaan pelaavat eivät voi kohdata muiden alustojen käyttäjiä taistelun tuoksinnassa.

Fade on Apex Legends Mobilen ensimmäinen täysin uusi hahmo.

Apex Legendsin mobiilimuunnelma säilyttää konsoli- ja tietokonepelaajille tutun menestysreseptin ollen pelattavissa ilmaiseksi. Pikkuostoilla voi vaikkapa koristaa hahmoaan, mutta epäreiluja lisäkykyjä ei oikealla rahalla saa.

Apex Legends Mobilen voi nyt ladata App Storesta tai Google Playsta.