Amerikkalaisen Nokia-fanin superpuhelin viivästyy jälleen

Amerikkalainen Saygus on kertonut V2-puhelimen myynnin viivästymisestä.

V2 on saanut paljon huomiota mediassa. Puhelimen ominaisuuksista on kiitelty etenkin kahden muistikorttipaikan tarjoamaan isoa muistikapasiteettiä, langatonta teräväpiirtokuvan siirtoa tv-näytölle ja laadukasta äänentoistoa. Myös puhelimen materiaalivalintoihin on kiinnitetty huomiota.

Teknavi tutustui superpuhelimeen viime maaliskuussa Barcelonan mobiilikonferenssissa. Yhtiön perustaja Chad Sayers tunnustautui Nokia-puhelinten ihailijaksi ja innokkaaksi autoharrastajaksi.

V2:n ennakkomyynti alkoi jo helmikuun alussa. Toimitusten piti alkaa maaliskuussa, mutta ajankohtaa siirrettiin toukokuun lopulle. Nyt yhtiö on joutunut jälleen viivästyttämään toimitusten aloittamista.

Saygusilla on ollut ongelmia puhelimen antennin sekä kameraintegroinnin kanssa. Yhtiön mukaan puhelimet ovat tuotantolinjalla, mutta viime hetken ongelmat ovat vaatineet puhelimen testaamista.

Twitterissä puhelimen tilanneet ovat reagoineet uutiseen varsin negatiivisesti. Tällä hetkellä puhelimen tarkka toimituspäivä ei ole tiedossa.