Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Amazfit GTR 3 ja GTS 3 -älykellot myyntiin Suomessa 169 euron hinnalla

Amazfit GTR 3 ja Amazfit GTS 3 ovat nyt saatavilla Suomessa.

Kummankin uutuuden suositushinta on sama, 169 euroa.

Xiaomin ekosysteemikumppanina tunnetuksi tulleen Amazfit-brändin uusimmat älykellot, Amazfit GTR 3 ja GTS 3, on molemmat varustettu kiinalaisyhtiön omalla ZEPP OS -käyttöjärjestelmällä, ja monilta osin ne ovat muutenkin samankaltaisia. Kellot tukevat 150 erilaista urheilumuotoa ja mittaavat muun muassa sykettä, unta, veren happitasapainoa ja hengitystä.

Amazfit GTS 3 ja GTR 3 ovat ulkoisesti erilaisia ja teknisesti samankaltaisia.

Uutuudet tukevat myös toimintoa, joka mittaa neljää terveysominaisuutta (sydämen syke, veren happisaturaatio, kehon rasitustaso ja hengitystiheys) samanaikaisesti yhdellä napinpainalluksella. Tietoja voi myöhemmin tarkastella erillisellä älypuhelinsovelluksella.

Ulkoisesti Amazfit GTR 3 ja GTS 3 poikkeavat toisistaan, sillä GTR 3:ssa näyttö on pyöreä, GTS 3:ssa taas neliskanttisempi. GTS 3:n akukestoksi mainitaan jopa 21 vuorokautta, GTS 3:n puolestaan jopa 12 vuorokautta.

Amazfit GTR 3:ssa on 1,39-tuumainen AMOLED-näyttö 454 x 454 pikselin tarkkuudella, kun taas Amazfit GTS 3:ssa näyttö on 1,75-tuumainen ja tarkkuudeltaan 450 x 390 pikseliä. Kellotauluja on saatavilla yli 150 kappaletta, ja osa sisältää myös erilaisia tehosteita.

Amazfit GTS 3:n näyttö on 1,7-tuumainen ja neliskanttinen.
Kummassakin kellossa on silikoniranneke. Kuvassa Amazfit GTR 3.

Molemmat tukevat terveys- ja harjoittelutoimintojen lisäksi esimerkiksi älypuhelimen ilmoituksia, tehtävälistoja, herätyksiä ja muita älykelloissa yleisiä toimintoja.

Myyntipakkaukseen kuuluu myös laturi. Kuvassa Amazfit GTR 3.

Amazfit GTR 3:n värivaihtoehtoja ovat ukkospilven musta ja kuunharmaa. GTS 3:n värit ovat grafiitinmusta, maanpunertava ja luonnonvalkoinen. Kumpikin toimitetaan bakteereja hylkivällä silikonirannekkeella.

Amazfit GTR 3:sta ja GTS 3:sta lisätietoja on saatavilla Amazfitin suomenkielisiltä verkkosivuilta. Kellot ovat nyt saatavilla 169 euron suositushintaan.