Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Älylaturi pidentää akun käyttöikää – ja lataa nopeammin

Älypuhelimien akkuja ladataan nykyään käytännössä päivittäin. Useat ihmiset laittavat puhelimensa lataukseen yön yli, mikä ei kuitenkaan ole ihanteellisin lataustyyli. Akun lataaminen turhaan kuluttaa akkua ja lyhentää sen käyttöikää. Kickstarterin kautta rahaa kerää tällä hetkellä UsBidi, joka lupaa parantaa akkujen käyttöikää älylaturillaan.

Laturin perimmäinen idea on siis se, että laturi lopettaa lataamisen, kun puhelimen akku täyttyy. Näin puhelinta ei ladata turhaan. Idea ei sinänsä ole uusi, koska suomalainen ASMO on esimerkiksi tuonut markkinoille vastaavanlaisen laturin. UsBidin mukaan sen älylaturi lataa jopa kaksi kertaa nopeammin kuin normaali laturi.

Älylaturin johto ei kuulemma mene helposti sotkuun

UsBidin laturi tukee myös pikalatausta. Laturin latauspäässä on näppäin, jolla voi vaihtaa tarvittaessa pois pikalatauksesta. Latauspäässä on myös magneetti, jonka avulla sen voi kiinnittää johonkin roikkumisen sijaan. Ostaja voi ostaa 30 sentin, 90 sentin tai 1,8 metrin mittaisen latausjohdon.

UsBidi tuo tarjolle niin microUSB-version kuin Lighting-version. Yksi UsBidin laturi maksaa 18 dollaria eli 16,3 euroa, mutta toimituskulujen ja muiden kulujen jälkeen tällä hetkellä halvimmaksi hinnaksi muodostuu 38 dollaria eli 34,5 euroa.

 

Käyttäjä voi nappia painamalla vaihtaa laturin pikalaturiksi