Älykellojen edelläkävijältä päivitys – mukana terveysominaisuuksia

Ensimmäinen Pebble-kello, joka julkaistiin vuonna 2013, teki omalta osaltaan tietä moderneille, älypuhelimeen yhdistyville älykelloille. Sittemmin markkinoilla on nähty useita eri malleja ja materiaaleja yhdisteleviä Pebble-kelloja. Yhtiön tuore päivitys tuo uusia terveysominaisuuksia ja muita uudistuksia useimmille markkinoilta löytyville kelloille.

Suurin kelloille saapuva uudistus on Pebble Health. Sovelluksesta löytyvässä erillisessä terveysosiossa voi nyt aiempaa kattavammin seurata liikunnallista aktiivisuutta ja unitottumuksia.

 

Pebble Health -ominaisuutta voi käyttää myös älykkääseen heräämiseen. Tarkoituksena on herättää käyttäjä kevyimmän unen aikaan, jotta ylös nouseminen olisi helppoa ja olo heti pirteä.

Samaan syssyyn Pebble on tuonut aiemmin Android-sovelluksen tarjoamia tekstiviestiominaisuuksia myös iPhone-käyttäjille. Uutuuksiin kuuluvat sekä mahdollisuus aloittaa tekstiviestikeskusteluja suoraan ranteesta että saapuviin puheluihin vastaaminen tekstimuodossa.

Pebble Health -ominaisuudet ja ja monipuolisemmat tekstiviestiominaisuudet tulevat saataville vain Time-sarjojen kelloja käyttäville. Näitä vanhemmille laitteille luvassa on vain yleisiä bugikorjauksia ja iPhone-käyttäjille tuotavat tekstivastaukset saapuviin puheluihin.

Uudistuksiin pääsee käsiksi päivittämällä Pebblen Android- tai iOS-sovelluksen versioon 3.12. Tämän jälkeen sovelluksen kautta voi päivittää itse kellon ohjelmiston samaan 3.12-versioon.

Pebble Time Steel ja Pebble Time Round.