59 euron älykahvikuppi Suomesta – Paulig Muki nyt tilattavissa

Suomalaisen Pauligin jo pitkään kumppaneidensa kanssa kehittämä älykäs, kahvikuppi, Paulig Muki, on nyt viimein tilattavissa.

59 euron hintainen Paulig Muki on saatavissa Pauligin verkkokaupasta. Tarjolla on kolme värivaihtoehtoa.

Paulig Mukissa on muun muassa e-paperinäyttö ja muki yhdistyy langattomasti älypuhelimeen. Älypuhelimesta voidaan valita kuvia ja kuvat tulevat esiin Mukin näytölle, kun siihen kaataa kuumaa kahvia. Itse valittujen kuvien lisäksi Mukin näytölle voi ilmestyä myös kaverien asettamiakuvia. Yksi kupillinen riittää 5-10 vaihtuvan kuvan päivittymiseen kuvajonosta.

Paulig Mukin eri värivaihtoehdot.

Kenties yllättävintä uudessa mukissa on, että sen näyttö ja yhteydet saavat toimintaan tarvitsemansa energian vain mukiin kaadettavasta kuumasta kahvista lämpöenergiana, joka muunnetaan sähköenergiaksi. Mukia ei siis tarvitse erikseen ladata. Energian loppuessa viimeinen kuva jää näkyviin Mukin näytölle, kunnes siihen kaataa taas lisää energiaa tuovaa kuumaa juomaa.

Puhelimeen Paulig Muki on yhteydessä Bluetooth 4.0 Low Energy -yhteydellä. Mukin virrantarvetta vähentää myös sen e-paperinäyttö, joka vaatii virtaa vain kuvan vaihtuessa.

”Muki on ollut meille sekä iso panostus että täydellinen hyppy tuntemattomaan. Muki on herättänyt laajasti kiinnostusta. Pauligin tavoitteena on tehdä jokaisesta kahvihetkestä ainutlaatuinen — ja Muki sopii tähän filosofiaan erinomaisesti”, kertoo Pauligin kahviliiketoiminnan markkinointijohtaja Karri Kauppila.

Mukille on haettu patentteja Yhdysvalloissa, EU:ssa ja useilla muilla markkinoilla.