Huhu: iPhonesta tulossa vieläkin jättimäisempi versio

Applen huhutaan julkaisevan peräti 5,8-tuumaisella näytöllä varustetun iPhone-mallin vuonna 2018 tai mahdollisesti jo vuonna 2017. Lisäksi tämän poikkeuksellisen suuren näytön sanotaan olevan OLED-tyyppiä, nykysin käytössä olevan LCD:n sijaan.

Huhun isosta iPhone-mallista raportoi The Motley Fool. Jo aiemmin on huhuissa mainittu, että Apple voisi ensi syksynä esitellä iPhone 7 Plussasta paremmin varustellun version, jonka nimi saattaisi olla iPhone Pro. Isolla 5,8-tuumaisella näytöllä varustettu laite saattaisikin vuonna 2017 olla toisen sukupolven iPhone Pro -malli. Vuonna 2018 ilmestyessään se taas saattaisi olla osa iPhone 8 -mallistoa.

Applen on huhuttu siirtyvän LCD-näytöistä OLED-näyttöihin vuonna 2017. Sen sijaan huhuja nykyisiä 4,7- ja 5,5-tuumaisia malleja isommista iPhoneista ei ole juurikaan kuulunut. Applen odotetaan kylläkin julkaisevan uuden neljätuumaisella näytöllä varustetun iPhonen vielä tämän kuun aikana.

Ensi syksynä esiteltäviksi odotetaan iPhone 7 -malleja, jotka olisivat nykyisiä 6s-malleja ohuempia, mutta varustettu edelleen 4,7- ja 5,5-tuumaisilla näytöillä.