Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nyt ennakkotilattavissa: 230 euron metallinen älypuhelin kahdeksan megapikselin selfie-kameralla

Oppo F1 on kiinalaisvalmistajan uusi reilun parin sadan euron älypuhelin, joka Oppolle tyypilliseen tapaan tarjoaa hintaansa nähden varteenotettavat tekniset ominaisuudet.

Nyt Oppo F1 on myös metallirakenteinen, joten myös laatutuntuman pitäisi olla kunnossa. Oppo on puristanut F1:n 7,25 millimetrin paksuiseksi, joten kyse on myös varsin ohuesta laitteesta.

Oppo F1 on metallikuorinen

Näytön koko F1:ssä on viisi tuumaa ja tarkkuus 1280×720 pikseliä, joten tältä osin kevyt hintalappu näkyy Full HD:n uupuessa. Kameraosastolla Oppo F1 tarjoaa 13 megapikselin ISOCELL-kennoisen takakameran f/2,2-aukolla sekä etupuolella kahdeksan megapikselin kameran, f/2,0-aukolla. Kyvykkään selfie-kameran Oppo onkin nostanut uutuuden markkinoinnissa yhdeksi keihäänkärjeksi.

Kuorten sisältä F1:stä löytyy Qualcommin keskitason Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri kahdeksalla suoritinytimellä, kolme gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua kiinteätä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikka. Virtaa tarjoaa 2 500 milliampeeritunnin akku. Lisäksi yhteydet sujuvat myös 4G LTE -verkoissa laajalla taajuustuella.

Android-käyttöjärjestelmästä löytyy 5.1-versio, kustomoituna ColorOS 2.1 -painoksena.

Tarjolla 134 grammaa painava Oppo F1 on vain yhtenä, kultaisena värivaihtoehtona.

Oppo F1 on jo ennakkotilattavissa Oppon omasta verkkokaupasta Euroopassakin.Tarkka hinta on 229 euroa. Nyt ennakkotilatessa tulee maksaa ensin vain 5 euron myöhemmin tilausta viimeistellessä hyvitettävä varausmaksu ennalta ja kaupan päälle saa Oppon selfie-tikun.