Tällainen on Samsungin uusi, massiivinen jättitablet

Samsung on tänään julkistanut pitkään huhutun, yli 18-tuumaisella näytöllä varustetun tablettinsa. Uutuus kantaa nimeä Galaxy View, eikä kyseessä tosiaan ole reppureissaajan unelmalaite, sillä sen verran massiivisesta laitteesta on kyse.

Galaxy View on vahvasti videoiden katseluun, musiikin kuunteluun ja pelien pelaamiseen tarkoitettu laite. 18,4-tuumaisella Full HD -näytöllä varustettu laite painaa peräti 2,65 kilogrammaa, ja sen muotoilua hallitsee takaosan jalka, jonka avulla laitteen saa joko pystyyn tai selälleen hieman viistoon. Takaosasta löytyy myös ison laitteen liikuttelua helpottava kantokahva. Ison näytön pikselitiheys häviää selvästi monille markkinoilta löytyville tableteille, mutta Galaxy View onkin ennemmin helposti liikuteltava Android-älytelevisio kuin tavanomainen taulutietokone.

Samsung Galaxy View

Galaxy View sisältää 1,6 gigahertsin kellotaajuudella toimivan kahdeksanydinsuorittimen, kaksi gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja muistikorttipaikan. Akku on kapasiteetiltaan 5700 milliampeerituntia ja akkukestoa videota katsellessa luvataan kahdeksan tuntia.

Galaxy View’n hinta- tai saatavuustietoja valmistaja ei vielä paljastanut.