Tuoreissa Android Wear -laitteissa heti ongelmia

Googlen uusin valttikortti, Android Wear -laitteet ovat hädin tuskin ehtineet edes kauppoihin Yhdysvalloissa, mutta niiden toiminnasta on jo löydetty melko suuria ongelmia. Android-käyttöjärjestelmään erikoistunut sivusto Androidpolice julkaisi artikkelin, jossa kerrotaan käyttäjien huomaamista Play Storen toimintaan liittyvistä ongelmista.

Googlen ohjelmistokauppa Play Store on alkanut täyttyä Android Wearille räätälöidyistä ohjelmista. Tähän mennessä suurin osa kyseisistä ohjelmista on ollut maksuttomia, mutta niiden harvojen kanssa jotka ovat olleet maksullisia on tullut heti ongelmia. Sivuston mukaan maksullisten ohjelmien asennus ei ole onnistunut ollenkaan. Ongelmaa esiintyi ensimmäisen kerran kuluneena viikonloppuna, joka saattaa olla osittain syy siihen ettei Googlelta ole toistaiseksi saatu virallista ilmoitusta tilanteesta.

Sivuston mukaan tämä on vain yksi esimerkki siitä että Google julkaisi Android Wear -älykellot hieman liian kiireellä. Androidpolice suosittelee myös kyseisiä kelloja käsiinsä jo saaneita välttämään kaikkea rahankäyttöä Android Wear -ohjelmiin kunnes tämä ongelma on ratkaistu.