Tänään tv:ssä: Katso iPhone 7 -kuvavertailu ja lue jättitesti

Teknavin tv-ohjelman tämän iltaisessa jaksossa (ke 9.11. klo 22.45 MTV3) testattavana on Applen iPhone 7 Plus. Jaksossa selviää muun muassa se, onko puhelimen kamera niin hyvä kuin väitetään.

Apple toi myyntiin uusimman iPhonensa parisen kuukautta sitten. Avausviikonlopun myynti ei herättänyt hurraa-huutoja, sillä se oli 25 prosenttia huonompi kuin edellismallin iPhone 6S:n kohdalla.

Applen kannalta iPhonen laskeva myynti on huono asia, mutta itse tuote on edelleen kunnossa. IPhone 7 on onnistunut siinä missä aikaisemmatkin mallit: tasaisuudessa jokaisessa osa-alueella. Vaikka puhelin ei ole enää teknisesti parhaasta päästä markkinoilla, se onnistuu vakuuttamaan käyttökokemuksellaan.

IPhonen ostajan kannalta tilanne on kuitenkin täysin erilainen kuin muutama vuosi sitten. Nyt kilpailijat ovat nousseet teknisissä ominaisuuksissa rinnalle ja monet ohikin. Kiinalaiset edulliset älypuhelimet houkuttelevat kuluttajia ominaisuuksillaan ja selvästi iPhonea halvemmilla hinnoilla.

IPhone on edelleen hyvä valinta, jos Applen käyttöjärjestelmä tuntuu omimmalta. Lisäksi puhelimen valintaa puoltaa uudistettu kamera (Plus-mallissa) sekä odotettu vesitiivis rakenne.

Lue iPhone-testeistämme alla olevista:
Katso kuvavertailu tästä
Tämän takia iPhone 7 Plussan kamera on hyvä
Kaikki mitä haluat tietää iPhone 7:stä
Näin iPhone 7 Plus pärjää Samsungin jättipuhelimelle
Lue iPhone 7:n testi