Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Täysin uudistunut Foursquare tuli ladattavaksi

Foursquare on uudistanut sovelluksensa perusteellisesti. Pelimäisyys on poistettu ja sovellus on muuttunut suosituksiin perustuvaksi. Foursquaren tavoitteena on peitota samoilla markkinoilla toimiva Yelp-palvelu.

Aikaisemmin moni käytti Foursquarea kertoakseen sijaintinsa ja jakaakseen tiedon kavereille Facebookissa. Kirjautumisiin liittyi myös pelillinen elementti, koska riittävän kauan samaan paikkaan kirjautunut käyttäjä saattoi saada itselleen pormestari-statuksen kyseisessä paikassa.

Uudistuneessa sovelluksessa tämä ei ole enää mahdollista. Sitä varten Foursquare jakaantui kahdeksi eri sovellukseksi. Swarm-sovellus on suunnattu niille, jotka haluavat jakaa sijaintitietojaan. Swarm on ollut ladattavissa jo jonkin aikaa.

Merkittävä osa käyttäjistä on ilmaissut tyytymättömyytensä uudistunutta Foursquarea kohtaan. Swarm ei ole saanut tämän takia kovin suurta suosiota, ainakaan vielä.

Uuden sovelluksen ideana on tarjota käyttäjälle tietoa lähialueen palveluista kuten ravintoloista, kaupoista ja niin edelleen. Se palvelee siis erityisen tehokkaasti matkailijoita. Samalla sovellus nuuskii käyttäjän mieltymyksiä ja yrittää kohdentaa palveluita sen mukaisesti. Eri paikoista voi antaa omia suosituksia ja lukea muiden käyttäjien kommentteja.

Foursquaren uusi painos on saatavilla App Storesta ja Google Play -sovelluskaupasta.