Varsin erikoinen teline iPhonelle - onko tässä pitkän linjan Apple-fanin unelma?

Muun muassa iPhone-suojakuoristaan tunnettu tarvikevalmistaja Elago esitteli viime vuoden lopulla Apple Watchille tarkoitetun lataustelineen, joka saa älykellon muistuttamaan Applen ikonista 1980-luvun Macintosh-tietokonetta. Kelloteline saa nyt seuraa iPhone-telineestä, joka niin ikään muistuttaa vanhaa Macintoshia.

Siinä missä Apple Watch -teline oli kuitenkin ihan hauska ja mahdollisesti myös kätevä, nappaa uusi iPhone-teline täydet pisteet turhakkeena. Kyse pohjimmiltaan on iPhone-telakasta, johon puhelin pitää ujuttaa kyljelleen, ja jos puhelimen haluaa lataukseen, pitää latausjohto sovittaa täysin manuaalisesti puhelimeen. Latausjohdolle on telineen pohjassa myös ohjuri, mutta johto jää silti selvästi näkyviin, kun se kytketään puhelimeen.

M4-niminen teline on valmistettu silikonista, eikä se näin ollen naarmuta puhelinta, mutta erityisen kätevänä telinettä ei voi pitää. Ulkonäköpisteitä taas verottaa leveys, joka johtuu iPhonen näytön kuvasuhteesta. Teline siis muistuttaa lähinnä lyttyyn lyötyä Macintoshia. Lisäksi 15 x 13 x 11 senttimetrin mitoillaan teline ei ole aivan pienikään yö- tai työpöydällä pidettäväksi.

Mikäli tämä iPhone-Macintosh-telakkahässäkkä kuitenkin kutkuttaa sisintä juuri oikealla tavalla, voi sen tilata Elagon verkkokaupasta 35 dollarin (32 euroa) hinnalla. Hinnan päälle tulee vielä toimituskulut sekä arvonlisävero. Telakka sopii iPhone 6:lle, 6s:lle ja 7:lle, mutta ei Plus-malleille.