Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pelottaako kylmä talvi? Dysonin tuuletin auttaa pysymään lämpinänä

Dysonin Air Multiplier -tuuletinsarja täydentyy lämmittävällä AM04 Hot -tuulettimella. Talvella tuuletin voidaan säätää ylläpitämään huoneen lämmön asteen tarkkuudella, ja kesäisin se toimii myös huoneilmaa kierrättävänä tuulettimena.

Lämmitystoiminnossa lämpötilan voi säätää asteen tarkkuudella aina 37 celsiusasteeseen saakka. Laite ylläpitää valitun lämpötilan energiatehokkaasti, sillä se seuraa lämpötilan muutoksia termostaatin avulla ja säätelee tehoaan tarpeen mukaan.

Jalkaosaan sijoitettu moottori siirtää AM04 Hot -tuulettimen painopisteen alas, mikä tekee laitteesta vakaan ja turvallisen. Ilmavirran suuntaa voi ohjata kallistamalla laitetta jalasta kevyesti eteen- tai taaksepäin, aina 10 asteen kulmaan asti. Tuuletin jää asentoon, johon se kallistetaan.

AM04 Hot -tuulettimen voi myös laittaa pyörimään edestakaisin 90 asteen kulmassa, jolloin sen lämmittävä tai viilentävä vaikutus ulottuu laajemmalle alueelle.

Laitetta voidaan ohjata tuulettimen käyttövalikon lisäksi kauko-ohjaimella, joka on muotoiltu tuulettimen päällä säilytettäväksi. Kauko-ohjain pysyy magneettien avulla paikallaan jopa käynnissä olevan laitteen päällä.

AM04 tulee myyntiin marraskuun alussa. Laitteen suositushinta on 399 euroa.

Teknari