Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Onko tässä maailman edistynein älypuhelin?

Amerikkalainen Saygus on ollut matkapuhelinmarkkinoilla jo vuosia, mutta on vasta nyt noussut isoihin otsikoihin. Syynä on valmistajan uusi lippulaivapuhelin, nimeltään V-Squared (V2).

Android Kitkat-versiolla toimiva puhelin on teknisiltä ominaisuuksiltaan huippulaite, vertaa sitä mihin tahansa markkinoilla olevaan puhelimeen. Valmistaja kutsuukin laitetta “superälypuhelimeksi”.

Laitteessa on muun muassa biometrinen sormenjälkiskanneri, Harman Kardonin 3D-äänentoistojärjestelmä ja kaksi microSD-muistikorttipaikkaa, joilla puhelimen tallennustilan voi kasvattaa jopa 320 gigatavuun. Sisäänrakennettua muistia on 64 gigaa. Laite tukee langatonta HDMI-liitäntää ja siinä on 21 megapikselin takakamera. Etukamerassa on 13 megapikseliä. Molemmat kamerat on varustettu optisella kuvanvakaajalla.

Puhelin on täysin vesitiivis. Sen näyttö on 5-tuumainen (full hd) ja prosessorina on 2,5 gigahertsin Snapdragon. Akku tukee langatonta lataamista.

Vielä ei tiedetä, koska puhelin tulee myyntiin ja mitä se maksaa. Odotettavissa on, että laite tulee myyntiin vain Yhdysvalloissa.