Nämä 5 vinkkiä jokaisen iOS-käyttäjän tulisi tietää [Video]

Yksi Applen iOS-käyttöjärjestelmän suurimmista valttikorteista on sen helppokäyttöisyys. Käyttöjärjestelmän omistajat pääsevät sen kanssa alkuun erittäin helposti, mutta edes kaikista eniten kyseisiä laitteita käyttäneet eivät luultavasti tiedä kaikista iOS:n herkuista.

Cult of Macin tekemä video on uutisen ohessa, mutta tässä nämä viisi vinkkiä listattuina myös tekstinä:

1. Ilmoitusten piiloittaminen lukitusnäytöllä

Pieni lisä yksityisyyteen saattaa usein olla tervetullut ja lukitusnäytöllä loistavien ilmoitusten piiloittaminen onnistuukin puhelinta avaamatta, vetämällä puhelimen ilmoituskeskuksen auki ja sulkemalla sen uudestaan.

2. Tekstin aktivointi esimerkiksi kopioimista varten

Tekstinpätkän aktivoiminen saattaa olla hankalaa, mutta kahdella sormella näpäyttämällä koko rivi aktivoituu ja on näin helppo kopioida toiseen ikkunaan.

3. Nimien lyhentäminen

iOS näyttää osoitekirjan nimet tekstiviesteissä tavalla, joka ei ole kaikkien mieleen. Tämä on helppo korjata menemällä asetuksissa kohtiin Mail, Contacts, Calendars > Short Name.

4. Kuvien ottaminen videota kuvatessa

Täydellisen hetken tallentaminen videota kuvatessa onnistuu napauttamalla kuvausnappulan yläpuolelle puhelimen ollessa vaakasuorassa.

5. Puhelun hiljentäminen lyömättä luuria korvaan

Tämä saattaa olla näistä vinkeistä tunnetuin, mutta puhelut voi helposti hiljentää hylkäämättä niitä täysin. Napauta vain virtanappia kerran ja sekä värinä, että soittoääni hiljenevät.