Näitäkin vielä tehdään: HP julkaisi tehokkaimman kotipöytäkoneensa

Kotikäyttäjille tarkoitetut pöytätietokoneet eivät ole viime aikoina saaneet mediassa paljoakaan näkyvyyttä, mutta se ei tarkoita, etteikö niitä enää tehtäisi. Entisen toimitusjohtajansa suulla tietokoneiden valmistuksen lopettamista jo väläyttänyt HP tuo lokakuun lopussa myyntiin uuden lippulaivansa, HP Pavilion HPE Phoenixin.

Pavilion HPE Phoenix on salamannopea tornimallinen pöytätietokone, joka on suunniteltu pyörittämään paljon tehoa vaativia sovelluksia. Se on HP:n kaikkien aikojen tehokkain tietokone kotikäyttäjille.

Laite tarjoaa hyvää suorituskykyä tehoa vaativille peleille ja sisällöntuotanto-ohjelmille. Tornitietokoneiden tapaan se on myös sisuksiltaan helposti laajennettavissa.

HP Pavilion HPE Phoenix sisältää jopa 16 gigatavua DDR3-järjestelmämuistia, ja sen erilliset grafiikkakortit tuottavat laadukasta kuvaa esimerkiksi 3D-pelaamiseen ja erillisille näytöille. Tasokkaan äänentoiston takaa Beats Audio -teknologia.

Koneeseen on asennettu vain kaikkein olennaisimmat ohjelmistot, joten käyttäjät voivat muokata kokonaisuuden mielensä mukaiseksi.

HP Pavilion HPE Phoenix PC on saatavana lokakuun lopussa hintaan 1 499 euroa.

Teknari