Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Luksuskelloja valmistavan Tag Heuerin myyntijohtaja Applelle

Applen omasta älykellosta on liikkunut huhuja jo pitkään, mutta näyttää erittäin todennäköiseltä että tänä vuonna yhtiö julkaisee viimeinkin oman vastaiskunsa muiden valmistajien älykelloille, iWatchin. Uutissivusto Redmond Pien mukaan Apple on palkannut luksuskelloja valmistavan Tag Heuerin myyntijohtajan riveihinsä, mikä tuo yhtiön iWatch –tiimiin rautaista asiantuntemusta ja osoittaa että Apple haluaa älykellostaan niin hyvän kuin mahdollista ennen sen julkaisua.

Ottaen huomioon että Google ja Samsung ovat jo julkaisseet omat älykellonsa, olisi Applelle erittäin kannattavaa julkaista oma iWatchinsa mahdollisimman pian.

Applelle tyypillisesti yhtiö ei ole julkaissut iWatchista etukäteen vielä mitään, joten kaikki tiedot laitteesta jäävät toistaiseksi vain arveluiksi. Apple on kuitenkin hankkinut tiimiinsä Tag Heuerin myyntijohtajan lisäksi suuria nimiä myös esimerkiksi Yves Saint Laurentilta ja Burberryltä, joten jotain uutta yhtiöltä on selkeästi tulossa ja iWatchin julkaiseminen lienee vain ajan kysymys.