LG:n kaareva puhelin pian myyntiin – hinta 800 euroa

LG on vahvistanut kaarevan G Flex -puhelimensa tulon Suomeen. Puhelimen myynti alkaa helmikuun puolivälissä 799 euron suositushintaan.

Korealaisyhtiön mukaan G Flex on maailman ensimmäinen kaareva älypuhelin, jossa on taipuisa näyttö ja itsestään pienet naarmut korjaava takakuori.

Puhelimessa on 6-tuumainen näyttö, ja kaarevan muodon on määrä parantaa isokokoisen laitteen käyttökokemusta. Suuren näytön resoluutio ei kuitenkaan ole täyttä teräväpiirtoa, vaan pienempi 1280×720.

Kaarevuuden ansiosta sormella voi yhden käden asennossa kattaa suuremman osan puhelimen näytöstä. Lisäksi kaarevuus tuo puhelimen mikrofonin lähemmäs suuta ja kaiuttimen lähemmäs korvaa.

LG G2 -puhelimen tapaan G Flexissä ei ole virta- ja äänenvoimakkuusnappeja puhelimen laidoilla, vaan kameran linssin vieressä puhelimen takana.

Sisuskaluissa G Flexillä on muun muassa Snapdragon 800 -piirisarja, 2 gigatavua keskusmuistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja 13 megapikselin pääkamera. Käyttöjärjestelmänä on Androidin versio 4.2.