Uusi verkkokauppa Teknavi.com

LG:ltä tulee banaanipuhelin – tältä näyttää Flex!

Korealainen LG esittelee tänään uusimman älypuhelinmallinsa, LG Flex 2:n. Kyseessä on muotoilullisesti tavallisuudesta poikkeava puhelin, sillä laite kaareutuu muistuttaen sivuprofiililtaan etäisesti Nokian takavuosien “banaanipuhelinta” sillä erotuksella, että LG:ssä näyttökin on kaareutuva.

Kaarevat näytöt ovat nyt kuuminta hottia myös tv-maailmassa. LG haluaakin uudella mallilla korostaa asemaansa kaareutuvien näyttöjen valmistajana.

Flex 2:n näyttö on 5,5-tuumainen (full hd). Ensimmäisen Flex-mallin tavoin laitteen takakuori on itseään korjaava. Pienet naarmut häviävät kuoren pinnasta nyt aikaisempaa nopeammin, noin kymmenessä sekunnissa. Takakuoressa on erikoislaatuinen materiaali, joka mahdollistaa naarmujen “katoamisen”.

Flex 2 tuo käyttäjän ulottuville uusia kosketuseleitä. Yksi niistä tuo ilmoitukset näytölle, kun lukittua näyttöä pyyhkäistään ylhäältä alas.

Puhelimessa on 13 megapikselin kamera lasertarkennuksella varustettuna. Valmistajan mukaan kuvien napsiminen on erittäin nopeaa.

Tallennustilaa on 16 tai 32 gigatavua. 3000 milliampeerin akun voi ladata pikalatauksella 50 prosentin varaukseen 40 minuutissa.

LG:n uutuuspuhelin tulee kansainvälisille markkinoille tammikuun jälkeen. Värivaihtoehdot ovat hopea ja punainen.