Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kärsitkö sinä edelleen näistä iOS 8:n ongelmista?

Apple julkaisi äskettäin uusimman iOS 8 -käyttöjärjestelmäpäivityksen (8.0.2), jonka tarkoituksena oli korjata edellisen päivitysversion tuomat ongelmat.

Kun iOS 8 julkaistiin syyskuun puolivälissä, monet käyttäjät valittivat huonosta akun kestosta ja Touch ID -sormenjälkitunnistimen toimimattomuudesta. Ongelmia ilmeni myös langattomien verkkojen käytössä.

Teknavin testissä on havaittu lisäksi ongelmia kosketusnäytön toiminnassa sen jälkeen, kun laitteisiin on ladattu iOS 8 -alusta. Ajoittain kosketusnäyttö jämähtää paikoilleen eikä reagoi painalluksiin ennen kuin näyttöä vieritetään johonkin suuntaan.

Apple pyrki paikkaamaan ongelmia syyskuun lopussa julkaistulla päivityksellä, mutta todellisuudessa se vain pahensi tilannetta.

Toinen korjauspäivitys julkaistiin seuraavana päivänä, mutta ongelmia on raportoitu edelleen ja niitä on ilmennyt myös lisää. Käyttäjät ovat kertoneet esimerkiksi ongelmasta päästä tietyille nettisivuille Safari-selaimella. Hankaluudet ovat liittyneet myös salasanojen kirjoittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen.