Withings julkisti uutuuksia: ScanWatch 2 -kellossa nyt myös lämpötilan mittaus

Withings on esitellyt ensimmäiset älykellonsa kolmeen vuoteen.

ScanWatch 2:ssa on monipuolisia terveyden seurantatoimintoja, kun taas ScanWatch Light sopii tyyliä etsiville.

Withings ScanWatch 2

ScanWatch 2 sisältää kaikkiaan neljä sensoria, joilla se mittaa monipuolisesti kehon elintoimintoja. Kellolla on viranomaishyväksyntä eteisvärinän tunnistamiseen, minkä ohella se kykenee muiden älykellojen tavoin seuraamaan muun muassa unta, sykettä ja harjoittelua.

Withings ScanWatch 2:n kellotaulun halkaisija on joko 38 tai 42 millimetriä.

Withingsin mukaan ScanWatch 2 tunnistaa yli 40 liikuntamuotoa automaattisesti, minkä ohella mukana ovat kuukautiskierron ja sykevaihtelun seuranta.

Lisäks ScanWatch 2 sisältää lämpömittarin, jolla se seuraa esimerkiksi poikkeamia kehon lämpötilassa. Niin kutsuttu TempTech24/7-tekniikka koostaa useiden anturien mahdollistaen esimerkiksi terveydentilojen muutosten arvioimisen lämpötilojen perusteella.

Lämpömittareineen ScanWatch 2 mahdollistaa kehon lämpötilavaihteluiden tarkkailun.

ScanWatch 2:n käyttöaika on jopa 30 vuorokautta yhdellä latauksella. Kellotaulu on analoginen, joten kelloa voi käyttää myös tavanomaisen ajannäyttäjän tavoin, Withings vihjaa.

Withings ScanWatch 2 on nyt ennakkotilattavissa Withingsin verkkokaupasta 349,95 euron suositushintaan sekä 38 että 42 millimetrin koossa. Toimitukset alkavat lokakuussa.

Withings ScanWatch Light

Withings ScanWatch Light.

Samalla Withings esitteli ScanWatch Lightin, joka on 249,95 euron suositushintoineen valikoimansa edullisin edustaja. Myös se seuraa kattavasti elintoimintoja tarjoten tietoja muun muassa sydämen terveydestä, aktiivisuudesta, unesta ja kuukautiskierrosta.

ScanWatch 2:n tavoin myös Lightissä on käytössä terveyttä monipuolisesti mittaavaa HealthSense-teknologiaa, ja niin ikään käyttöaika on sama 30 vuorokautta.

Withings ScanWatch Lightin yksityiskohtia.

Sekä ScanWatch 2 että ScanWatch Light tukevat Withingsin älypuhelinsovellusta, jolla voi muun muassa mukauttaa asetuksia ja tarkastella kellon keräämiä tietoja. Lisäksi käytettävissä ovat yksilölliset terveysraportit, jotka voi tarvittaessa jakaa terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Withings ScanWatch Light on nyt ennakkotilattavissa Withingsin verkkokaupassa 249,95 euron suositushintaan. Kellotaulun halkaisija on 37 millimetriä, ja toimitusten on määrä alkaa lokakuussa.