Withings esitteli uuden ScanWatch Horizon -älykellon - varustettu monipuolisilla terveystoiminnoilla

Withings on päivittänyt ScanWatch-kellomallistoaan uudella ScanWatch Horizon -älykellolla.

Uutuus mittaa monipuolisesti elimistön toimintoja.

Withings ScanWatch Horizon on nyt saatavilla 499,95 euron suositushintaan. ScanWatch-tuoteperheen uusin tulokas mittaa muun muassa fyysistä aktiivisuutta, unta, hengitystä ja sydämen toimintaa.

Kellossa on sekä kosketusnäyttö että annalogiset viisarit.

ScanWatch Horizonissa on tarvittava laitteisto myös sydänfilmien tallentamiseen. Mikäli kello havaitsee sykkeessä jotakin omituista, kehottaa se käyttäjäänsä tekemään 30 sekunnin EKG-mittauksen.

Samalla periaatteella ScanWatch Horizon tarkkailee hengitysrtä öisin ja auttaa tunnistamaan mahdollisesti hankalasti havaittavia uniapnean merkkejä.

Kello tukee yli 30 erilaista urheilumuotoa ja GPS-käyttöä tarkkaillen muun muassa sykettä, askelmääriä, rasitusta ja muita älykellojen tavanomaisesti seuraamia tekijöitä. Myös veren happipitoisuuden mittaus on käytettävissä ScanWatch Horizonilla.

Saatavilla on myös älypuhelinsovellus.

ScanWatch Horizonin kellotaulu on 43-millimetrinen ja näyttö toteutettu PMOLED-teknologialla. Kellossa on sekä kosketusnäyttö että analogiset, fyysiset viisarit, joten se poikkeaa ulkoisesti valtavirrasta.

Kello on vesitiivis 100 metriin asti, ja käyttötavasta riippuen akunkesto on jopa 30 vuorokautta.

Lisätietoja Withings ScanWatch Horizonista on saatavilla Withingsin verkkosivuilta. Myynti 499,95 euron suositushintaan käynnistyy tänään 29. syyskuuta.