Venäläisfirma taas vauhdissa - esitteli yli kilogramman kultaa sisältävän, jopa 167 640 euron iPad Pron

Caviar on viime aikoina ollut erityisen ripeä julkistaessaan harva se viikko uusia Apple-erikoislaitteita.

Nyt venäläisfirma on kuitenkin ylittänyt itsensä: ökykalliissa iPad Pro -erikoisversiossa on lähes kilo kultaa.

Caviarin viimeisimmissä erikoisvalmisteisissa iPhoneissa ja iPadeissa on takana kuva omenapuusta – kullalla silattu, tietenkin. Tumma tausta on valmistettu oikeasta, tummennetusta omenapuusta, ja puu itsessään kasvaa kukkulasta, johon on kirjailtu Applen toimitusjohtaja Tim Cookin ja perustajajäsen Steve Jobsin kuolemattomia lausahduksia.

Myös iPhonejen taustaa koristavat Cookin ja Jobsin mietelauseet.

“Ole tarpeeksi rohkea seurataksesi sydäntäsi ja vaistoasi”, kehotetaan Jobsin lainauksessa. “Olkoon ilosi läsnä jo matkallasi, eikä vain kaukaisessa päämäärässä”, todetaan puolestaan Cookin mietteessä.

iPhoneja ja iPadeja saa omenapuulla koristeltuina Caviarille maltilliseen 6 000-10 000 euron hintaan. Varsinaisille pohatoille saatavilla on myös iPad Pro, jossa omenapuu on kokonaan 18 karaatin kullasta valmistettu. Yhteensä kullalla on painoa reilu kilo, joten aivan kevyestä tabletista ei ole kyse. Takakuoreen on toki upotettu myös 81 aitoa timanttia, mikä on omiaan lisäämään painoa.

Erikois-iPadeja valmistetaan vain yksi kappale, ja onnekas ostaja saa itse valita iPad Pron joko vuodelta 2019 tai 2020, ja myös muistimäärä on itse päätettävissä.

Kultaisen omenapuun sisältävä iPad Pro maksaa enimmillään hulppeat 167 640 euroa. Hinta on sievoinen jopa Caviarista puhuttaessa.

Tumma tausta on valmistettu aidosta omenapuusta.

Uusia erikoisvalmisteisia iPhoneja ja iPadeja voi tarkastella Caviarin verkkokaupassa, ja ökyluokan iPad Prolle on kaupassa oma sivunsa.

Hiljattain Caviar on esitellyt uutuustuotteita nopealla tahdilla. Äskettäin yhtiö julkaisi erikoisvalmisteiset 97 500 euron Apple AirPods Max -kuulokkeet ja vain hetkeä aiemmin nähtiin muun muassa Steve Jobsin poolopaidan palasilla koristeltu erikois-iPhone, joka vajaan 6 000 euron hintaisena oli venäläisfirman standardeilla edullinen.

Mielenkiintoista kyllä, Caviarilta on tulossa myös Androidilla varustettu näppäinpuhelin, joka tuo mieleen takavuosien Nokia Vertu -mallit.