Uudet täyslangattomat Nokia Lite Earbuds -kuulokkeet tarjoavat latauskotelon kanssa jopa 36 tunnin akunkeston

Uusissa Nokia-kuulokkeissa on edullinen hinta ja pitkä akunkesto.

Nokia-puhelinyhtiö HMD Global on julkistanut tänään yhteensä kuuden älypuhelinmallin lisäksi täydennystä myös täyslangattomien nappikuulokkeiden valikoimiinsa uusilla perustason Nokia Lite Earbuds -kuulokkeilla.

Nokia Lite Earbuds -kuulokkeet ovat varustettu 6 millimetrin kaiutinelementeillä. Kuulokkeiden mitat ovat 75,25 x 38 x 29 millimetriä ja värivaihtoehtoja on kaksi, musta Charcoal ja sininen Polar Sea.

Akunkesto on ilmoitettujen tietojen perusteella Nokia Lite Earbuds -kuulokkeiden ominaisuuksien kohokohta: kummankin kuulokkeen kerrotaan tarjoavan 6 tunnin akunkeston ja yhdessä latauskotelon kanssa käyttöaika pitenee 36 tuntiin. Kuulokkeissa on 40 milliampeeritunnin ja kotelossa 400 milliampeeritunnin akku. Latauskotelossa on USB-C-liitäntä.

Kuulokkeiden taajuusvaste on 20 hertsistä 20 kilohertsiin. Paritettuun laitteeseen ne yhdistyvät jopa 10 metrin etäisyydeltä Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Mahdollista on käyttää joko molempia tai vain yhtä kuuloketta kerrallaan.

Kuulokkeissa on myös tavanomaiset kosketustoiminnot saapuvien puhelujen ja äänentoiston hallintaan sekä ääniavustajan aktivointiin.

Kuulokkeiden keskimääräinen kansainvälinen suositushinta on vain 39 euroa. Erikseen hinnasta tai saatavuudesta Suomessa ei ole vielä kerrottu.

Nokia Lite Earbuds, Polar Sea.
Nokia Lite Earbuds, Polar Sea.