Ultimate Earsilta myyntiin uusi Wonderboom 3 -Bluetooth-kaiutin - Hyperboom sai samalla uuden värin

Wonderboom 3 on värikäs ja pienikokoinen.

Logitechin omistama Ultimate Ears -brändi on tuonut myyntiin uuden Bluetooth-kaiuttimen.

Ultimate Earsin Wonderbook 3 -kaiutin on kannettava, myös bilekäyttöön soveltuva kaiutin IP67-luokituksen mukaisella vesitiiviydellä. Valmistajansa mukaan se soveltuu näppärästi vaikkapa uima-altaalle tai paljun reunalle.

Pienikokoinen kaiutin tuottaa Ultimate Earsin mukaan kirkkaan selkeää ääntä ja matalan basson. Yhdellä latauksella musiikki soi jopa 14 tuntia, ja Bluetooth-yhteyden kantamaksi luvataan 40 metriä.

Useita Wonderboom 3 -kaiuttimia voi asettaa toistamaan samaa sisältöä stereomaisen kuuntelukokemuksen luomiseksi. Yhdistäminen käy nopeasti napin painalluksella, Ultimate Ears kertoo.

Ultimate Ears Wonderboom 3:n värivaihtoehtoja ovat Vaaleanharmaa, Kirkkaan pinkki, Sykähdyttävän sininen ja Klassisen musta. Suositushinta on 109 euroa, ja myynti alkaa syyskuun alussa. Lisätietoja on saatavilla Ultimate Earsin verkkosivuilta.

Ultimate Ears Hyperboom ja uusi valkoinen värivaihtoehto.

Samalla Ultimate Ears esitteli uuden valkoisen värivaihtoehdon tehokkaasta Hyperboom-kaiuttimestaan. Hyperboom on brändin jykevin bilekaiutin, jonka luvataan tarjoavan tarpeeksi ääntä suuriinkin juhliin.

Hyperboom soittaa musiikkia 24 tuntia yhdellä latauksella. Kaiuttimessa on IPX4-luokitus, Bluetooth-yhteys sekä audio-, stereo- ja kuulokeliitännät, ja toisto-ominaisuuksiltaan valkea versio vastaa alkuperäistä Hyperboomia.

Hyperboom-kaiuttimen uusi väri saapuu myyntiin syyskuun alussa 449 euron suositushintaan. Lisätietoja on saatavilla Ultimate Earsin verkkosivuilta.