Suunto julkisti kevyimmän GPS-urheilukellonsa - tällainen on 299 euron Suunto 5 Peak

Uusi Suunto 5 Peak on kaikkien aikojen kevyimpiä Suunto-urheilukelloja, ja kevyin GPS:llä varustettu.

Uusi urheilukello maksaa 299 euroa.

Suunto 5 Peak on monipuolinen urheilukello, jonka akku kestää jopa 100 tuntia. Kellossa on sisäänrakennettu GPS sekä kolme erilaista käyttötilaa, Performance, Endurance ja Tour. Ne tarjoavat 20, 40 tai 100 tuntia käyttöaikaa GPS-tilassa.

Suunto 5 Peak on suomalaisbrändin kevyin GPS-urheilukello-

Kello painaa ilman ranneketta vain 39 grammaa ja tukee yli 80 urheilulajin seurantaa. Suunto 5 Peak tarkkailee myös sykettä, kulutettuja kaloreita, palautumista ja unen laatua, minkä lisäksi käytössä on rasvan palamista mittaava Burner-toiminto harjoittelun tueksi.

Muiden Suunto-urheilukellojen tavoin myös Suunto 5 Peak tukee niin sanottuja lämpökarttoja, jotka auttavat löytämään muiden kulkemia, turvallisia reittejä luonnossa. Käytettävissä on myös 3D-mallinnettuja karttoja.

Tyylivaihtoehtoja on kuusi.
Kellotaulun oikealla puolella on kolme painiketta.

Suunto 5 Peakilla voi lisäksi hallinnoida musiikin toistoa, katsella älypuhelimen ilmoituksia ja hoitaa muita tavallisia älykellojen toimia. Kello on vesitiivis 30 metriin saakka.

Suunto 5 Peak on nyt ennakkotilattavissa Suunnon verkkokaupasta. Suositushinta on 299 euroa, ja toimitukset alkavat 2. helmikuuta.