Sonos uudisti kannettavan Bluetooth-kaiuttimensa - tällainen on Roam 2

Sonos on uudistanut kannettavan Bluetooth-kaiuttimensa.

Sonos Roam 2 on heti käyttövalmis.

Sonos esitteli vastikään ensimmäiset kuulokkeensa, ja uuden Sonos Acen ohella on nyt julkistettu myös Roam 2. Kyseessä on yhtiön viimeisin Bluetooth-kaiutin, jossa on panostettu muun muassa helppokäyttöisyyteen.

Muotoilu muistuttaa alkuperäistä Sonos Roamia.

Toisin kuin edeltäjänsä, on Roam 2 käyttövalmis heti myyntipakkauksesta poistamisen jälkeen. Käyttöönoton helpottamiseksi kaiuttimeen on lisätty uusi fyysinen painike, ja nyt sekä virralle että Bluetooth-yhteyden luomiselle on omat näppäimensä.

Roam 2 sisältää yhä painikkeet niin ikään äänenvoimakkuutta, äänikomentoja ja toiston tauottamista varten.

IP67-luokituksen mukaisesti pöly- ja vesitiivis kaiutin kestää myös pudotuksia, minkä ohella se tarjoaa tutun 10 tunnin käyttöajan sekä valmiuden puheohjaukselle. Myös Applen AirPlay 2 -tuki on saatavilla.

Käyttöä helpottavia fyysisiä painikkeita on nyt kaksi.

Roam 2 optimoi äänentoiston älykkäästi ympäristön mukaan niin kutsutulla Trueplay-ominaisuudella. Myös tuttu Sound Swap on yhä saatavilla mahdollistamassa äänentoiston vaihtelun Roam 2:n ja toisen, lähellä olevan Sonos-tuotteen välillä.

Uutuus painaa 430 grammaa, ja sen mitat ovat 168 x 62 x 60 millimetriä. Muotoilu on edeltäjän tavoin tutun pyöreä sekä pitkulainen.

Sonos Roam 2 on nyt saatavilla Sonosin verkkokaupasta. Värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen, punainen, sininen sekä vihreä, ja suositushinta on 199 euroa.

Sonos Roam 2:n värivaihtoehtoja ovat muun muassa vihreä, punainen ja sininen.