Sonos julkisti kannettavan Move 2 -kaiuttimen - hinta karvan alle 500 euroa

Sonos on esitellyt uuden Move 2 -kaiuttimensa.

Mukana kannettavan uutuuden suositushinta on 499 euroa.

Sonos Move 2 on valmistajansa kolmas mukana kannettava kaiutin, joka edeltäjäänsä verrattuna on saanut useita merkittäviä uudistuksia. Ensinnäkin Move 2 tukee stereoääntä, tarjoaa reilusti pidemmän käyttöajan ja mahdollistaa toiston hallinnoinnin entistä laajemmin.

Kannettavassa Move 2:ssa on kaksi diskanttikaiutinta ja yksi bassokaiutin, jotka valmistajan mukaan yhdessä luovat täyteläisen äänimaailman myös ulkotiloissa.

Stereotuki mahdollistaa kahden Move 2:n kytkemisen yhteen Wi-Fin tai Bluetoothin välityksellä, ja yhdellä latauksella musiikki soi jopa 24 tuntia.

Sonos Move 2:n käyttöaika on jopa 24 tuntia.

Sonos on panostanut myös ympäristöystävällisyyteen. Move 2:ssa on vaihdettava akku ja valmiustilassa edeltäjään verrattuna jopa 40 prosenttia alhaisempi virrankulutus, mikä suoraan heijastuu myös käyttöaikaan.

Kaiutin on roisketiivis IP56-luokituksen mukaisesti ja sietää Sonosin mukaan esimerkiksi sadetta, likaa sekä aurinkoa. Kaiutin on helppo ottaa mukaan runkoon kuuluvan kantokahvan avulla.

Sonos Move 2:n värivaihtoehdot.

Sonos Move 2:ssa on lisäksi valmistajan Era-mallistosta tuttu käyttöliittymä, joka mahdollistaa esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätämisen ja toiston hallinnan muun muassa Applen Airplay2:n kautta.

Kaiuttimen takana on puolestaan kokonaan uusi kytkin, jolla voi helposti napsauttaa virtuaaliavustajien hyödyntämät mikrofonit pois päältä.

Sonos Move 2 on saatavilla 20. syyskuuta alkaen. Suositushinta on 499 euroa, ja värivaihtoehtoja ovat musta, valkea sekä oliivinvihreä.