Skullcandylta edulliset 39,99 euron täyslangattomat Dime-nappikuulokkeet

Hinnaltaan kuulokkeet kuuluvat täyslangattomien edullisempaan joukkoon.

Skullcandy-kuulokkeiden valikoima laajentuu uusilla edullisilla täyslangattomilla Skullcandy Dime True Wireless Earbuds -kuulokkeilla.

Uusien kuulokkeiden suositushinta Suomessa on 39,99 euroa, ja ne ovat tulossa saataville Skullcandyn oman verkkokaupan sekä Gigantin kautta.

Skullcandyn uudet kuulokkeet on varustettu korvakäytävän sulkevilla tulpilla. Aktiivista taustamelun vaimennusta ne eivät kuitenkaan tarjoa. Kummassakin kuulokkeessa on myös mikforoni, joten käyttö on mahdollista esimerkiksi puheluihin myös yksi kuuloke kerrallaan.

Kuulokkeiden latauskotelo on kooltaan pieni – sen koko on samaa luokkaa auton avaimen kanssa (pituus 6,22 senttimetriä, leveys 3,89 senttimetriä).

Akunkesto itse kuulokkeissa yltää 3,5 tuntiin, ja yhdessä latauskotelon kanssa akunkestoa on tarjolla 12 tuntia. Latauskotelo on varustettu Micro-USB-liitännällä, ja siinä on myös integroitu kantohihna.

Paritettuun laitteeseen Skullcandy Dime -kuulokkeiden yhteys käy Bluetooth 5.0:lla. Kuulokkeissa on myös kosketusohjaus puheluihin vastaamiseen, kappaleen vaihtamiseen, äänenvoimakkuuden säätämiseen sekä ääniavustajapalveluiden aktivointiin.

Kestävyydeltään kuulokkeet ovat IPX4-luokitellut, eli roiskevedenkestävät. Värivaihtoehtoja on neljä erilaista: musta, harmaa, vihreä ja sininen.