Skullcandylta aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustetut täyslangattomat Indy ANC -nappikuulokkeet

Aktiivinen taustamelun vaimennus tulee nyt myös Skullcandyn täyslangattomiin nappikuulokkeisiin.

Skullcandy on esitellyt sen ensimmäiset aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustetut täyslangattomat Indy ANC -nappikuulokkeet.

Uudet kuulokkeet lisäävät aktiivisen taustamelun vaimennuksen jo aiemmin suosittuihin Indy-kuulokkeisiin. Kuulokkeet tarjoavat kolme erilaista kuuntelutilaa musiikille, elokuville tai podcasteille. Kuuntelutilan voi valita Skullcandy-sovelluksesta.

Aktiivisen taustamelun vaimennuksen yhteydessä tuettuna on myös Ambient Mode -tila, joka päästää läpi ympäristön ääniä haluttaessa.

Kuulokkeita on myös mahdollista käyttää yksitellen.

Yhdessä latauskotelon kanssa Skullcandy Indy ANC -kuulokkeet tarjoavat 19 tunnin akunkeston aktiivisen taustamelun vaimennuksen ollessa käytössä. Latauskotelo latautuu myös langattomasti. Erikoisominaisuutena kuulokkeissa tuettuna on myös Tile-verkoston kautta toimiva paikannus, joka voi auttaa löytämään kadonneet kuulokkeet.

Vedenkestävyydeltään kuulokkeet on IPX4-luokiteltu, eli ne kestävät vesiroiskeita.

Muun muassa Suomessa Skullcandy Indy ANC -kuulokkeiden suositushinta on 119,99 euroa, ja ne tulevat saatavilla Skullcandyn omasta verkkokaupasta sekä valituilta jälleenmyyjiltä 28. tammikuuta alkaen.

Skullcandy Indy ANC, True Black.
Skullcandy Indy ANC, True Black.
Skullcandy Indy ANC, Chill Grey.
Skullcandy Indy ANC, Chill Grey.