Samsungilta uusi langattoman latauksen alusta - sisältää paikat kolmelle laitteelle

Samsung on esitellyt langattoman latausalustan. Wireless Charger Trio lataa nimensä mukaisesti jopa kolmea älylaitetta samanaikaisesti.

Samsungin Wireless Charger Trio on seuraaja aiemmalle, kahta laitetta samanaikaisesti ladanneelle Wireless Charger Duolle. Trio on melko kookas, ja latautumaan mahtuvat samanaikaisesti esimerkiksi Galaxy Note20 Ultra -älypuhelin, Galaxy Watch 3 -älykello ja Galaxy Buds Live -kuulokkeet Samsungin esittelykuvien tapaan.

Alusta on melko kookas ja tyylillisesti pelkistetty.

Latausalustan teknisistä ominaisuuksista, kuten lataustehosta, ei vielä kerrottu tarkemmin, mutta alusta tukee langatonta Qi-standardia. Näin ollen sen tulisi olla yhteensopiva myös muiden kuin Samsungin omien laitteiden kanssa.

Alustan saa myös valkoisena.

Wireless Charger Trio kytketään verkkovirtaan USB-C-liitännän kautta, ja alustan pinnassa olevan kuvioinnin perusteella se on suunniteltu nimenomaan yhden älypuhelimen, yksien kuulokkeiden ja yhden älykellon lataamiseen samalla kertaa. Esimerkiksi useamman älypuhelimen lataaminen ei siis liene mahdollista, mutta vahvuutta asialle ei ole.

Samsungin Wireless Charger Trio -latausalusta julkaistaan lokakuussa 99 euron suositushintaan. Alusta julkaistaan mustana ja vaaleana.