Tällaiset ovat Samsungin uudet taipuisat Bluetooth-kuulokkeet

Samsung on julkistanut uudet langattomat U Flex -Bluetooth-kuulokkeet. Nimensä mukaisesti uusien kuulokkeiden erikoisuus on niiden taipuva rakenne.

Taipuvaan rakenteen etuja ovat parempi sopivuus erikokoisille käyttäjille sekä kestävyys, sillä kuulokkeet voivat taipua jopa 100 astetta. Kuulokkeiden pitäisi säilyä tavallista paremmin ehjänä esimerkiksi laukussa tai taskussa. Roiskekestävyyttä parantaa puolestaan P2i-nanopinnoite.

Kuulokkeissa on myös erikoistekniikkaa Samsungin Scalable Codecin muodossa. Se analysoi jatkuvasti esimerkiksi Wi-Fi-signaaleista aiheutuvia häiriöitä kuulokkeiden ja äänenlähteen, esimerkiksi älypuhelimen, väliselle Bluetooth-yhteydelle sekä optimoi äänentoiston suorituskykyä varmistaen vakaan Bluetooth-yhteyden ja saumattoman musiikintoiston. Ominaisuus vaatii Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmällä varustetun Samsung-puhelimen. Itse äänentoisto hoituu kuulokkeissa 2-tieratkaisulla 11 millimetrin woofer- ja 8 millimetrin diskanttikaiuttimella.

Kuulokkeista löytyy perinteisten äänentoiston ohjauspainikkeiden lisäksi myös älypainike, josta voi käynnistää Samsungin S Voice -toiminnon tai valituilla markkinoilla yhdessä Galaxy S8 -puhelinten kanssa Bixby-virtuaaliavustajan. Saapuvista puheluista ja ilmoituksista kuulokkeet voivat kertoa värinällä.

U Flex -kuulokkeidensa akunkestoksi Samsung kertoo 10 tuntia. Lataaminen käy Micro-USB-liitännän kautta.

Kuulokkeet tulevat saataville kolmena värivaihtoehtona, jotka ovat musta, sininen ja norsunluu (Ivory). Hinnasta ei ole vielä tietoa.