PopSockets julkisti useita MagSafe-lisävarusteita iPhone 12 -puhelimille

Myös PopSockets-pidikkeet ottavat nyt hyödyn irti MagSafesta.

Suosituista puhelinpidikkeistään tunnettu PopSockets on esitellyt liudan uusia iPhone-lisävarusteita. Eritoten iPhone 12 -malleille suunnatut varusteet hyödyntävät MagSafe-magneetteja.

PopSocketsin PopGrip-puhelinpidikkeet ovat puhelimen takakuoreen kiinnitettäviä tukia, joilla laitteesta saa tukevan otteen. Aiemmin niissä on tarvittu erilaisia kiinni tarraavia aineita ja pintoja, mutta nyt esitellyt PopGrip for MagSafe -pidikkeet hyödyntävät sen sijaan Applen iPhone 12 -puhelimissa takalasipinnan alta löytyviä MagSafe-magneetteja.

PopWallet+ for MagSafe -lompakkopidike.

PopWallet+ for MagSafe puolestaan on MagSafe-magneettikeloihin kiinni napsahtava lompakko, jossa on tilaa yhteensä kolmelle kortille. Kortit saa pois lompakosta sitä irrottamatta, ja kotelon pinnoite suojaa kortteja magneettien aiheuttamilta häiriöiltä.

PopWallet+ pysyy paikallaan tukevasti, mutta irtoaa tarvittaessa helposti ja nopeasti kiertämällä.

Uuteen PopMount for MagSafe -tuotemallistoon taas lisätään lukuisia erilaisia telineitä, joilla iPhone 12:n saa näppärästi asetettua pystyasentoon vaikkapa työpöydälle tai kiinni auton tuuletinritilään.

PopSocketsin MagSafe-tuotteet julkaistaan kevään 2021 aikana. Hinta- ja saatavuustiedot tarkentuvat myöhemmin.

Applen syksyllä esittelemälle MagSafe-tekniikalle on viime päivinä julkistettu muitakin kolmannen osapuolen lisäosia. Esimerkiksi Anker ja Belkin esittelivät vastikään omia MagSafe-lataustarvikkeitaan.