Polar julkisti uuden parin sadan euron Ignite-fitness-kellon

Suomalainen Polar on julkistanut keskihintaisen Polar Ignite -älykellon aktiivisille liikkujille. Siro 199 euron kello sisältää ennennäkemätöntä uniseurantateknologiaa ja uusia treeniohjelmia.

Polar Ignite sisältää kaikki urheiluälykellolta odotettavat ominaisuudet GPS:stä sykesensoriin. Lisäksi mukana on lukuisia uusia ominaisuuksia terveellisen elämäntavan edistämiseksi. Sleep Plus Stages, Nightly Recharge ja FitSpark toimivat yhteistyössä käyttäjää ohjastaen.

Sleep Plus Stages tarkkailee käyttäjän unta jaotellen unen perinteisesti esimerkiksi vilkeuneen ja syvään uneen. Lisäksi se kuitenkin tarjoaa tarkempaa tietoa siitä, mikä unenlaatuun mahdollisesti vaikuttaa ja esittää tiedot helposti ymmärrettävän pisteytysmenetelmän avulla.

Nightly Recharge taasen yhdistää uniseurannasta saamansa tiedot päivittäisiin palauttaviin harjoituksiin ja ohjastaa datan perusteella käyttäjää kohti parempaa unta, palautumista ja sitä kautta kovempia urheilusuorituksia.

 

Uni- ja palautumistietoihin pohjaten Polar Igniten FitSpark luo käyttäjille henkilökohtaisia ohjeita ja ohjelmia tavoitteellisen kuntoilun tueksi. Ominaisuus huomioi käyttäjän mieltymykset, vireystilan ja tarpeet pyrkien esimerkiksi kokonaisvaltaista hyvinvointia tai maksimaalista suorituskykyä edistäviin harjoituksiin. Mukana on myös Serene-hengitysharjoituksia rentoutumista varten.

Polar Ignite on ulkoisesti pelkistetty ja painaa rannekkeen kanssa 35 grammaa. Kello sisältää värillisen kosketusnäytön ja 165 milliampeeritunnin akun, joka tarjoaa noin 17 tunnin treeniajan GPS:llä tai viiden vuorokauden käyttöajan jatkuvalla sykemittauksella.

Uutuus on nyt saatavilla Polarin verkkokaupasta 199,00 euron hintaan mustana ja 229,00 euron hintaan valkoisena ja keltaisena.