Polar julkaisi H10-sykesensoristaan neljä uutta värivaihtoehtoa

Suomalainen Polar Electro on julkaissut uudet värivaihtoehdot Polar H10 -sykesensoristaan.

Alkuperäisen mustan lisäksi Polar H10 on nyt saatavilla neljässä uudessa värissä: punainen Red Beat, musta Black Crush sekä kuvioidut Stone Camo ja Forest Camo. Sykesensoripakkausten lisäksi uudet värit ovat saatavilla myös vaihtovöinä ilman sykesensoria.

Uudet värivaihtoehdot ovat nyt saatavilla Polarin verkkokaupasta. Polar H10 -sykesensorin suositushinta on 89,90 euroa ja Pro-kiinnitysvyön 34,90 euroa.

Polar H10:n EKG-sykesensori mittaa sydämen rytmiä ja sähköistä aktiivisuutta tarkasti ja antaa tarkan kuvan harjoitusintensiteetistä minkä tahansa harjoituksen aikana. Polarin mukaan tutkimuksissa on osoitettu, että Polar H10 mittaa matala- ja korkeatehoisten, voimakasta liikettä sisältävien harjoitusten aikana sydämen sähkösignaalin sekä peräkkäisten sydämenlyöntien väliset intervallit yhtä tarkasti kuin lääkinnälliset laitteet kuten Holter-monitori.

Polar H10, Black Crush.
Polar H10, Black Crush.
Polar H10, Red Beat.
Polar H10, Red Beat.

Sisäisen muistinsa ansiosta Polar H10 -sykesensori toimii myös lajeissa, joissa ei voida käyttää urheilukelloa tai pitää puhelinta mukana. Esimerkiksi joukkuelajeissa, uinnissa tai juoksussa yhden harjoituksen voi tallentaa suoraan sensorin muistiin ja siirtää jälkikäteen Polar Flow -sovellukseen tai muihin kolmannen osapuolen liikuntasovelluksiin. Sykesentori on varustettu vaihdettavalla paristolla, joka tarjoaa jopa 400 tuntia yhtenäistä harjoitusaikaa tai yli vuoden verran harjoitusaikaa, kun treenataan tunti päivässä.

Polar H10 tukee ANT+ ja Bluetooth Low Energy -yhteyksiä. Samanaikaiset Bluetooth-yhteydet mahdollistavat sykedatan jakamisen kahteen laitteeseen yhtä aikaa.

Sensorin pehmeässä kiinnitysvyössä on napakka solki ja liukumista ehkäisevät silikonipisteet. Vedenkestävä Polar H10 on 30 metriin saakka

Polar H10, Stone Camo.
Polar H10, Stone Camo.
Polar H10, Forest Camo.
Polar H10, Forest Camo.

”Polar H10 on huipputarkka ja edullinen sykesensori kaiken tasoisille urheilijoille ja valmentajille. Se on ensimmäinen sensori, jota suosittelemme nuorten maajoukkueiden pelaajille, mutta samaa sensoria käyttävät myös huippuammattilaiset. Urheilukellojen rannesykkeenmittaus toimii hyvin tasaisessa PK-harjoittelussa, mutta jäällä kannattaa aina käyttää erillisiä sykesensoreita. Rinnan ympärille kiinnitettävän sykesensorin EKG-mittaus reagoi intervalleihin välittömästi ja sisäisen muistin ansiosta pelaajien ei tarvitse pitää jäällä urheilukelloa, joka saattaa painaa hanskan alla”, Nuorten Leijonien fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Juha Nakari toteaa.

”On erittäin tärkeää, että harjoitukset tehdään oikealla intensiteetillä, jotta halutunlaista kehitystä tapahtuu. Ilman luotettavaa mittaamista olisi mahdotonta tietää miten harjoitus onnistui ja mihin suuntaan ollaan menossa”, Nakari jatkaa.