OnePlus x Sharge -varavirtalähde nyt myynnissä - sisältää 10 000 milliampeeritunnin akun

OnePlus on kehittänyt yhdessä yhteisönsä ja kumppaninsa kanssa varavirtalähteen, joka on nyt tullut myyntiin.

Uutuustuote on tulosta OnePlussan Co-created with Community – ohjelmasta, jossa yhteisön jäsenet voivat toivoa ja ehdottaa tuoteideoita, joista parhaaksi äänestetyt toteutetaan. Viimeisin tuote on Power Bank -varavirtalähde, joka on nyt myynnissä sen valmistajan Shargen kautta. Ennakkomyynnin aikana 20 prosentin alennuksella Sharge Pouch Power Bankin hinta on 91,15 euroa.

Uutuuden muotoilussa on pyritty yhdistämään molempien brändien olemus yhdessä kannettavuuteen ja jokapäiväiseen käyttöön, kertoo OnePlus. Lopullinen muotoilu on Shargen tiimin sekä OnePlussan yhteisön jäsenten yhteistyön tulos. OnePlussan mukaan yhteisön palaute muotoilusta, käytettävyydestä, tehokkuudesta ja ominaisuuksista johti käyttäjälähtöiseen lopputulokseen.

OnePlus x Sharge Pouch Bower Bank -3-in-1-varavirtalähde on suunniteltu kannettavaksi ja matkalle mukaan otettavaksi. Siinä on irrotettava laturiosa ja 10 000 milliampeeritunnin akku. Vaihdettavat adapterit mahdollistavat käytön missä tahansa ympäri maailmaa.

SuperVOOC-pikalatausteknologia lataa OnePlus-laitteet 55 watin teholla, minkä lisäksi tuettuna on USB-PD-lataus 40 watin tehoon asti. Tuettuna on myös Qualcomm QuickCharge 3.0 ja 4.0.

Tarjolla on itse varavirtalähteessä kaksi USB-C-porttia lataamiseen, minkä lisäksi laturia voi käyttää erikseen myös kolmannen laitteen lataamiseen samalla verkkovirrasta.

Painoa laitteella on 370 grammaa.

OnePlus x Sharge Pouch Power Bank on yhteensopiva eri pistokkeiden kanssa.
OnePlus x Sharge Pouch Power Bank on yhteensopiva eri pistokkeiden kanssa.