OnePlus julkisti uudet älypuhelimensa OnePlus 8:n ja OnePlus 8 Pron – hinnat alkaen 699 ja 899 euroa, pop-up-myynti jo tänään ja laajemmin saatavilla ensi viikolla

OnePlus on julkistanut uudet älypuhelimensa OnePlus 8:n ja OnePlus 8 Pron.

OnePlus 8 -sarjan uutuudet ovat saatavilla heti tänään kello 19 alkaen OnePlussan omassa ja Telian verkkokaupassa pop-up-myynnissä, jossa puhelinten ostajille on tarjolla myös kaupanpäällisiä. Pop-up-myynnin puhelimet toimitetaan myöhemmin tällä viikolla. Varsinainen OnePlus 8 -uutuuskaksikon myynti alkaa viikon päästä, 21. huhtikuuta kello 9 (paitsi OnePlus 8:n Tähtienvälinen hehku -väri vasta 4. toukokuuta).

Puhelinten saatavuus tulee OnePlussan mukaan olemaan hyvä maailman tämänhetkisestä poikkeustilanteesta huolimatta, sillä Kiinassa tuotanto on ehtinyt palautua jo varsin normaaliksi.

OnePlus 8 vasemmalla, OnePlus 8 Pro oikealla. Puhelimet eivät mittakaavassa, oikeasti OnePlus 8 Pro on hieman isompi.
OnePlus 8 vasemmalla, OnePlus 8 Pro oikealla. Puhelimet eivät mittakaavassa, oikeasti OnePlus 8 Pro on hieman isompi.

”OnePlus 8 -sarja on tehokkain ja kaunein lippulaivaälypuhelinsarja, jonka olemme koskaan luoneet”, kommentoi OnePlussan perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau. ”OnePlus 8 Pron 120 hertsin näyttö tarjoaa saumattoman ja kiehtovan katselukokemuksen, ja OnePlus 8:ssa yhdistyy tyylikäs ja kompakti muotoilu. Yhdessä ne takaavat huippuluokan käyttökokemuksen.”

Molemmat OnePlus 8 -sarjan puhelimet sisältävät 5G-verkkotuen. Suomi on OnePlussalle myös ensimmäinen maa maailmassa, jossa sen 5G-puhelin on saatavilla yhteistyössä kaikkien operaattorien DNA:n, Elisan ja Telian kanssa. Lisäksi OnePlus 8 -sarja on edelleen ennakkotilattavissa ja saatavilla myös Gigantista, Jimm’siltä sekä Verkkokauppa.comista.

Värivaihtoehdoista musta helmi (Onyx Black) ja jäätävän vihreä (Glacial Green) ovat yhteisiä sekä OnePlus 8:lle että OnePlus 8 Prolle. OnePlus 8:sta kolmas vaihtoehto on Tähtienvälinen hehku (Interstellar Glow) -liukuväri ja OnePlus 8:sta Prosta merensininen (Ultramarine Blue). Takapinta on edelleen lasia, ja jäätävän vihreässä sekä merensinisessä värissä on edelleen mattapinnoite, joka edustaa nyt jo OnePlussan viidettä sukupolvea.

OnePlus 8 -sarjan mallivaihtoehdot ja hinnat Suomessa ovat:

 • OnePlus 8 Musta helmi, 8 + 128 Gt: 699 €
 • OnePlus 8 Jäätävän vihreä, 8 + 128 Gt: 699 €
 • OnePlus 8 Jäätävän vihreä, 12 + 256 Gt: 799 €
 • OnePlus 8 Tähtienvälinen hehku, 12 + 256 Gt: 799 €
 • OnePlus 8 Pro Musta helmi, 8 + 128 Gt: 899 €
 • OnePlus 8 Pro Jäätävän vihreä, 12 + 256 Gt: 999 €
 • OnePlus 8 Pro Merensininen, 12 + 256 Gt: 999 €

Uusien puhelinten lisäksi OnePlus julkisti tänään 49,95 euron Bullets Wireless Z -Bluetooth-kuulokkeet sekä 69,95 euron Warp Charge 30 Wireless Charger -lataustelineen, jonka kanssa OnePlus 8 Pro tukee uutta jopa 30 watin tehoon yltävää langatonta latausta. Myös nämä uutuudet tulevat saataville 21. huhtikuuta kello 9.

OnePlus 8:n värivaihtoehdot.
OnePlus 8:n värivaihtoehdot.
OnePlus 8 Pron värivaihtoehdot.
OnePlus 8 Pron värivaihtoehdot.

120 tai 90 hertsin Fluid AMOLED -näyttö

Molempia OnePlus 8 -sarjan puhelimia yhdistävät muun muassa 5G-mobiiliverkkotuki, huippuluokan Qualcomm Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, designin päälinjat sekä reunoiltaan kaareva Fluid AMOLED -näyttö.

OnePlus 8 Prossa näyttö on kuitenkin suurempi (6,78″ vs. 6,55″, tarkempi (3168×1440 vs. 2400×1080 pikseliä), nopeampi (120 vs. 90 hertsiä) ja kirkkaampi (1 300 nitiä) kuin OnePlus 8:ssa. Molemmissa on näytössä HDR10+ -tuki. Näytönreunukset ovat pienet. Näyttö-runkosuhde yltää OnePlus 8 Prossa 93,6 prosenttiin, OnePlus 8:ssakin 92 prosenttiin.

Näyttö on OnePlus 8 Prossa kaarevampi reunoiltaan kuin OnePlus 8:ssa, jonka näyttö on kuitenkin myös ensi kertaa kaareva edullisemmassa OnePlus-mallissa.

Etukamera on sijoitettu reikänä näytön vasempaan yläkulmaan. OnePlus 8 Prossa reiän halkaisija on 3,8 millimetriä.
Etukamera on sijoitettu reikänä näytön vasempaan yläkulmaan. OnePlus 8 Prossa reiän halkaisija on 3,8 millimetriä.

Entistä suurempi 120 hertsin virkistystaajuus OnePlus 8 Prossa on jatkoa viime vuonna 90 hertsillä aloitetulle näyttöjen nopeuttamiselle osana mahdollisimman nopeaa ja sulavaa käyttökokemusta. OnePlus haluaa panostaa juuri mahdollisimman hyvään näyttöön ennemmin kuin esimerkiksi kameroihin. ”Kun olemme kysyneet asiaa kuluttajatutkimuksissa, yli puolet on kertonut näytön tärkeimmäksi ominaisuudeksi älypuhelimessa”, toteaa OnePlussan Euroopan Head of Strategy Tuomas Lampén.

120 hertsin päivitysnopeuden ohella näytössä on 240 hertsin kosketustunnistus, mikä pienentää toimintaviiveitä kosketuksesta. OxygenOS-ohjelmistossa on tehty myös yli 150 erilaista optimointia animaatioiden ja muun liikkeen edelleen sulavoittamiseksi.

Pro-mallissa uutta on lisäksi MEMC-piiri, joka sulavoittaa esimerkiksi videosisältöä tuetuissa palveluissa 120 hertsin näytön virkistystaajuudelle liikettä arvioimalla ja kompensoimalla, sekä HDR Boost, joka muuntaa tavallista sisältöä näytöllä HDR-muotoon. Liikkeen sulavoitus toimii videosovelluksista muun muassa Netflixissä, YouTubessa, Amazon Prime Videossa, VLC Media Playerissa ja Galleriassa.

OnePlus 8 Prossa valoisuuden tunnistin on RGB-värianturi, jonka myötä näytön värilämpötila mukautuu myös ympäristön valoisuuden mukaisesti.

Näyttötestaamiseen erikoistunut DisplayMate palkitsi sekä OnePlus 8 Pron että OnePlus 8:n näytöt parhaalla arvosanallaan A+. OnePlus 8 Pro rikkoi tai ylsi 13 näyttömittausennätykseen, OnePlus 8 puolestaan kymmeneen.

Neljä tai kolme takakameraa

Kamerat OnePlus 8:ssa ja OnePlus 8 Prossa ovat keskenään täysin erilaiset.

Molemmissa on 48 megapikselin pääkamera. OnePlus 8:ssa käytössä on jo viime vuoden malleista tuttu Sony IMX586 -kenno 0,8 mikronin pikselikoolla, kun taas OnePlus 8 Prossa on uusi Sonyn 1/1,4 tuuman IMX689-kenno suuremmalla 1,12 mikronin pikselikoolla. Uudessa kennossa on myös nopeampi kaikkien pikselien PDAF-automaattitarkennus. Pääkamera on molemmissa varustettu optisella kuvanvakaimella.

OnePlus 8 Pron pääkameran kenno on huomattavasti aiempaa suurempi.
OnePlus 8 Pron pääkameran kenno on huomattavasti aiempaa suurempi.

Ultralaajakulmakamerana OnePlus 8 Prossa on toinen 48 megapikselin kamera, tämä Sony IMX586 -kennolla ja 119,7 asteen kuvakulmalla, kun OnePlus 8:ssa ultralaajakulmakameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja kuvavakulma 116 astetta. Ultralaajakulmakameran päivitys on kenties merkittävin OnePlus 8 Pron kamerauudistuksista.

Täyden 48 megapikselin tarkkuuden kuvaustila on myös tuotu helposti saataville kamerasovelluksessa oletuksena käytettävän 12 megapikselin kuvakoon vaihtoehtona.

Kolmantena takakamerana OnePlus 8:ssa on vain 2 megapikselin makrokamera.

OnePlus 8 Prossa on yhteensä neljä takakameraa. Pää- ja ultralaajakulmakameran ohella nelikko sisältää 8 megapikselin telekameran f/2,4-aukolla sekä 5 megapikselin värisuodinkameran. Lisäksi Pro-mallin lisiä ovat myös laser-automaattitarkennus sekä välkkymisanturi.

OnePlus 8 Prossa on neljä takakameraa.
OnePlus 8 Prossa on neljä takakameraa.

Optisella kuvanvakaimella varustettu telekamera tarjoaa OnePlus 8 Prossa 3x optisen hybridizoomin ja 30x digitaalisen zoomin (kameran tarkka optisen zoomin määrä suhteessa pääkameraan on 2,84x). Ultralaajakulmakamera Prossa mahdollistaa myös makrokuvat vain 3 senttimetrin etäisyydeltä kohteesta.

Videokuvaus rajoittuu edelleen 4K-tarkkuuteen ja 60 kuvaan sekunnissa toisin kuin jo muutamissa muissa tuoreissa huippupuhelimissa, joissa on nähty tuki nelinkertaiselle 8K-tarkkuudelle. OnePlus käyttää kuitenkin videokuvauksessa uutta erityistä HDR-teknologiaa, jossa kolme eri valotuksen kuvaa yhdistetään yhteen videon ruutuun.

OnePlus 8 Prossa on lisäksi kolme mikrofonia ja se tukee videokuvauksessa audio zoom -äänizoomausta kohteeseen ja 3D-audio-tilaääntä.

Kameraominaisuuksiin uusissa OnPlus 8 -sarjalaisissa kuuluvat myös elokuvamaiset videokuvausefektit sekä älykäs eläinten kuvaus, joka osaa tunnistaa kissat ja koirat ja lukita automaattitarkennuksen niihin.

Etukamerana molemmissa on jo aiemmista OnePlus-puhelimista tuttu 16 megapikselin kamera Sony IMX471 -kennolla. Aukon koko on OnePlus 8:ssa f/2,0 ja OnePlus 8 Prossa yllättäen pienempi f/2,4. Kamera on nyt sijoitettu reikänä näytön vasempaan yläkulmaan molemmissa malleissa. Kamera on edelleen kiinteätarkenteinen ja tukee 1080p-tarkkuuden videokuvausta.

Viime vuoden OnePlus 7 ja 7T Pro -malleissa nähdystä yläreunasta esiin nousevasta pop-etukamerasta päätettiin luopua OnePlussan mukaan sen viemän tilan ja tuoman painon takia. Etukameran toteutus reikänä mahdollistaa suuremman akun ja keveämmän laitteen, joka on myös vesitiiviimpi, maksimoimalla samalla kuitenkin näyttöpinta-alan.

Huippuluokan suorituskykyä ja 5G vakiona

Huippuluokan Qualcomm Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin rinnalla molemmat mallit tarjoavat joko 8 tai 12 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, eikä muistikorttipaikkaa OnePlussalle tyypilliseen tapaan ole. RAM-käyttömuisti on uutta nopeampaa LPDDR5-tyyppiä. Tallennusmuistin tyyppinä on myös molemmissa on UFS 3.0.

OnePlus 8 -puhelimissa on Qualcomm Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, LPDDR5-tyypin RAM-käyttömuistia sekä UFS 3.0 -tallennusmuistia.
OnePlus 8 -puhelimissa on Qualcomm Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, LPDDR5-tyypin RAM-käyttömuistia sekä UFS 3.0 -tallennusmuistia.

5G-verkkoja sekä OnePlus 8 että OnePlus 8 Pro tukevat nykyisin käytössä olevana Non-Standalone-versiona että vielä tänä vuonna käyttöön odotettavana itsenäisenä Standalone-versiona. Tuetut taajuudet ovat N1, N3, N7, N28 ja N78, joista Suomen 5G-verkoissa on käytössä 3,5 gigahertsin N78-taajuus. 4G-verkoissa latausnopeus yltää myös jopa 1,2 gigabittiin sekunnissa.

OnePlus 8 on vain 8 millimetriä paksu ja painaa 180 grammaa, ja on kompakteimpia ja kevyimpiä 5G-älypuhelimia toistaiseksi. OnePlus 8 Pro painaa 199 grammaa ja on 8,5 millimetriä paksu.

Nano-mallisia SIM-korttipaikkoja on kaksi kappaletta mutta muutamista kilpailevista uutuuspuhelimista poiketen OnePlus-uutuudet eivät sisällä integroitua eSIMiä.

Yhteyksien osalta uudet mallit ovat päivittyneet Wi-Fi 6 -tuella sekä Bluetoothin 5.1-versiolla. Muita ominaisuuksia ovat näytönalainen sormenjälkilukija, stereokaiuttimet ja Dolby Atmos -tilaäänituki.

Ohjelmiston osalta OnePlus 8 -puhelimet jatkavat yhä Android 10 -käyttöjärjestelmäversiolla osana OxygenOS 10 -ohjelmistoa mutta uutta on kehittyneempi tumman tilan 2.0-versio, joka tuo tumman tilan useampiin sovelluksiin, sekä uudet liikkuvat, dynaamiset taustakuvat, jotka myös muuttuvat ulkolämpötilan mukaan.

Lisäksi OnePlus ilmoitti tänään uudesta yhteistyöstä Googlen kanssa. OnePlus 8 -sarjan käyttäjät saavat kolmeksi kuukaudeksi 100 gigatavu ilmaista pilvitallennustilaa Google One -palvelussa. Aiempien OnePlus-laitteiden omistajat saavat lisäksi yhden kuukauden ilmaisen kokeilun.

OnePlus-puhelimet ovat myös saamassa pian tuen Googlen Stadia-pilvipelipalvelulle.

OnePlus 8 on kompakti.
OnePlus 8 on kompakti.

OnePlus 8 Prossa ensi kertaa langaton lataus ja IP-luokitus pöly- ja vesitiiveydelle

Akun kapasiteetti OnePlus 8:ssa on 4 300 milliampeerituntia ja OnePlus 8 Prossa 4 510 milliampeerituntia. Molemmat tukevat langallista 30 watin OnePlus Warp Charge 30T -pikalatausta, joka lataa OnePlus 8:ssa akun tyhjästä 50 prosentin varaukseen 22 minuutissa ja OnePlus 8 Prossa 23 minuutissa.

Ainoastaan OnePlus 8 Prossa on uutuutena tuki myös langattomalle lataukselle, joka mahdollistaa yhdessä OnePlussan Warp Charge 30 Wireless Charger -lataustelineen kanssa akun lataamisen puolessa tunnissa 50 prosentin varaukseen. Lisäksi tuettuna OnePlus 8 Prossa on myös käänteinen langaton lataus, eli muita Qi-latausta tukevia laitteita voi ladata sen takapinnan päälle asettamalla.

OnePlus 8 Pro asetettuna OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger -laturiin.
OnePlus 8 Pro asetettuna OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger -laturiin.

OxygenOS:ssa on myös älykkään latauksen ominaisuus, joka lataa akun täyteen vasta sopivasti ajoissa esimerkiksi yön aikana ennen heräämistä. Tämä pidentää akun käyttöikää, kun akku on vähemmän aikaa täydessä varauksessa.

OnePlus 8 Pro on myös ensimmäisenä OnePlus-puhelimena IP-luokiteltu kestävyydeltään. Sen IP68-luokitus merkitsee laitteen kestävän upotuksen veteen.

”Olemme valmistaneet aiemminkin älypuhelimemme mahdollisimman pöly- ja vesitiiviiksi. Kuluttajat ovat kuitenkin kyselleet paljon IP-luokituksesta, ja nyt se on Pro-mallissa mukana”, kommentoi OnePlus-pomo Lampén pitkään odotetun IP-luokituksella vahvistetun kestävyyden esittelyä.

OnePlus 8 Pron ja OnePlus 8:n tekniset erot

 • Näyttö
  • OnePlus 8 Prossa enemmän kaareva reunoiltaan
  • OnePlus 8 Prossa koko 6,78 ja OnePlus 8:ssa 6,55 tuumaa
  • OnePlus 8 Prossa tarkkuus 3168×1440 (19,8:9-kuvasuhde) ja OnePlus 8:ssa 2400×1080 pikseliä (20:9-kuvasuhde)
  • OnePlus 8 Prossa 120 hertsin ja OnePlus 8:ssa 60 hertsin virkistystaajuus
  • OnePlus 8 Prossa liikegrafiikan pehmennys MEMC-piirillä ja HDR Boost -väritehostus
  • OnePlus 8 Prossa ympäristöön mukautuva värilämpötila RGB-valoanturilla
 • Takakamerat
  • 48 megapikselin pääkamera Sony IMX689 -kennolla ja 1,12 mikronin pikselikoolla OnePlus 8 Prossa ja Sony IMX586 -kennolla ja 0,8 mikronin pikselikoolla OnePlus 8:ssa, aukon koko f/1,78 OnePlus 8 Prossa ja f/1,75 OnePlus 8:ssa, OnePlus 8 Pron kennossa muun muassa myös nopeampi automaattitarkennus
  • OnePlus 8 Prossa 48 megapikselin ja 119,7 asteen ultralaajakulmakamera Sony IMX586 -kennolla ja OnePlus 8:ssa 16 megapikselin ja 116 asteen ultralaajakulmakamera
  • OnePlus 8:ssa kolmantena kamerana 2 megapikselin makrokamera
  • OnePlus 8 Prossa neljä kameraa: 8 megapikselin telekamera 3x hybridizoomilla ja 30x digitaalisella zoomilla ja 5 megapikselin värisuodinkamera
  • Laser osana automaattitarkennusta ja välkkymisanturi vain OnePlus 8 Prossa
  • Audio 3D -tilaäänitallennus ja Audio Zoom -äänizoomaus videokuvauksessa vain OnePlus 8 Prossa
 • Etukamera
  • OnePlus 8 Prossa f/2,4-aukko ja OnePlus 8:ssa suurempi f/2,0-aukko
 • OnePlus 8 Prossa 4 510 ja OnePlus 8:ssa 4 300 milliampeeritunnin akku
 • Langaton lataus vain OnePlus 8 Prossa
 • IP68-luokiteltu pölyn- ja vedenkestävyys vain OnePlus 8 Prossa
 • OnePlus 8 Pron mitat 165,3 x 74,35 x 8,5 ja OnePlus 8:n 160,2 x 72,9 x 8,0 millimetriä
 • OnePlus 8 Pron paino 199 ja OnePlus 8:n 180 grammaa

OnePlus 8 Pron tekniset tiedot

 • Lasi-alumiinirakenne
 • 6,78 tuuman Fluid AMOLED -näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella, 19.8:9-kuvasuhteella ja 3168×1440 pikselillä (513 pikseliä tuumaa kohti), HDR10+-tuki, 1 300 nitin enimmäiskirkkaus, liikkeen sulavoitus MEMC-piirillä, HDR Boost -muunnos, ympäristöön mukautuva värilämpötila RGB-valoanturilla, 3D Gorilla Glass -lasi
 • Näytönalainen sormenjälkilukija
 • Stereokaiuttimet ja Dolby Atmos -tilaäänituki
 • Neljä takakameraa
  • 48 megapikselin pääkamera Sony IMX689 -kennolla, 1,12 mikronin pikselikoolla, f/1,78-aukolla ja optisella kuvanvakaimella
  • 48 megapikselin 119,7 asteen ultralaajakulmakamera f/2,2-aukolla
   • Supermakrotilassa tarkennus 3 senttimetrin etäisyydeltä
  • 8 megapikselin telekamera 1,0 mikronin pikselikoolla, f/2,44-aukolla ja optisella kuvanvakaimella
   • 3x hybridizoom (optista tarkasti 2,84x), 30x digitaalinen zoom
  • 5 megapikselin värisuodinkamera f/2,4-aukolla
  • Laser osana automaattitarkennusta, välkkymisanturi ja kaksisävyinen LED-kuvausvalo
  • Videokuvaus 4K- tai 1080p-tarkkuudella 30 / 60 fps, hidastuskuvaus 1080p-tarkkuudella 240 fps tai 720p-tarkkuudella 480 fps
   • Audio 3D -tilaäänitallennus ja Audio Zoom -äänizoomaus
 • 16 megapikselin kiinteätarkenteinen etukamera Sony IMX471 -kennolla, 1,0 mikronin pikselikoolla ja f/2,45-aukolla, videokuvaus 1080p-tarkkuudella 30 fps
 • Kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri ja Snapdragon X55 -5G-modeemipiiri
 • 8 tai 12 gigatavua RAM-käyttömuistia (LPDDR5)
 • 128 tai 256 gigatavua UFS 3.0 -tallennusmuistia (ei muistikorttipaikkaa)
 • Kaksi nano-SIM-korttipaikkaa
 • 2G / 3G / 4G / 5G -mobiiliverkkoyhteys
  • 4G LTE: kategoria 18/13, maks. 1,2 Gbit/s / 150 Mbit/s
  • 5G: NSA / SA, taajuudet N1, N3, N7, N28, N78
 • Wi-Fi 6 802.11a/b/g/n/ac/ax / Bluetooth 5.1 / NFC -yhteydet
 • GPS (L1+L5) / GLONASS / BDS / Galileo (E1+E5a) / SBAS -paikannus
 • Kiihtyvyysanturi / gyroskooppi / kompassi / läheisyyden tunnistin / valoisuuden tunnistin (RGB)
 • USB-C-liitäntä (USB 3.1 Gen 1, ei 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää)
 • 4 510 milliampeeeritunnin akku
 • 30 watin OnePlus Warp Charge 30T -pikalataus (5V/6A)
 • Langaton lataus, 30 watin langaton OnePlus Warp Charge 30 Wireless -lataus
 • Mitat 165,3 x 74,35 x 8,5 millimetriä
 • Paino 199 grammaa
 • IP68-luokitellusti pöly- ja vesitiivis
 • Android 10 -käyttöjärjestelmäversio + OxygenOS 10 -ohjelmisto

OnePlus 8:n tekniset tiedot

 • Lasi-alumiinirakenne
 • 6,55 tuuman Fluid AMOLED -näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella, 20:9-kuvasuhteella ja 2400×1080 pikselillä (402 pikseliä tuumaa kohti), HDR10+-tuki, 3D Gorilla Glass -lasi
 • Näytönalainen sormenjälkilukija
 • Stereokaiuttimet ja Dolby Atmos -tilaäänituki
 • Kolme takakameraa
  • 48 megapikselin pääkamera Sony IMX586 -kennolla, 0,8 mikronin pikselikoolla, f/1,75-aukolla ja optisella kuvanvakaimella
  • 16 megapikselin 116 asteen ultralaajakulmakamera f/2,2-aukolla
  • 2 megapikselin makrokamera 1,75 mikronin pikselikoolla ja f/2,4-aukolla
  • Kaksisävyinen LED-kuvausvalo
  • Videokuvaus 4K- tai 1080p-tarkkuudella 30 / 60 fps, hidastuskuvaus 1080p-tarkkuudella 240 fps tai 720p-tarkkuudella 480 fps
 • 16 megapikselin kiinteätarkenteinen etukamera Sony IMX471 -kennolla, 1,0 mikronin pikselikoolla ja f/2,0-aukolla, videokuvaus 1080p-tarkkuudella 30 fps
 • Kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri ja Snapdragon X55 -5G-modeemipiiri
 • 8 tai 12 gigatavua RAM-käyttömuistia (LPDDR5)
 • 128 tai 256 gigatavua UFS 3.0 -tallennusmuistia (ei muistikorttipaikkaa)
 • Kaksi nano-SIM-korttipaikkaa
 • 2G / 3G / 4G / 5G -mobiiliverkkoyhteys
  • 4G LTE: kategoria 18/13, maks. 1,2 Gbit/s / 150 Mbit/s
  • 5G: NSA / SA, taajuudet N1, N3, N7, N28, N78
 • Wi-Fi 6 802.11a/b/g/n/ac/ax / Bluetooth 5.1 / NFC -yhteydet
 • GPS (L1+L5) / GLONASS / BDS / Galileo (E1+E5a) / SBAS -paikannus
 • Kiihtyvyysanturi / gyroskooppi / kompassi / läheisyyden tunnistin / valoisuuden tunnistin
 • USB-C-liitäntä (USB 3.1 Gen 1, ei 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää)
 • 4 300 milliampeeeritunnin akku
 • OnePlus Warp Charge 30T -pikalataus (5V/6A)
 • Mitat 160,2 x 72,9 x 8,0 millimetriä
 • Paino 180 grammaa
 • Android 10 -käyttöjärjestelmäversio + OxygenOS 10 -ohjelmisto