Suosittu OnePlus 5 -älypuhelin sai uuden Soft Gold -värin

OnePlus laajentaa kesäkuun lopulla myyntiin tulleen OnePlus 5 -puhelimensa värivalkoimaa esittelemällä nyt uuden limited editon -värin Soft Goldin. OnePlus 5 nousi heti myyntiintulonsa jälkeen Elisan myydyimmäksi puhelimeksi, ja uudella värillä myyntiä on tarkoitus edelleen kiihdyttää.

Kultainen väri OnePlus 5:stä on saatavilla nyt OnePlussan omasta verkkokaupasta OnePlus.netistä sekä Suomessa myös Elisalta 499 euron hintaan. Puhelimessa on samat 6 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia kuin 499 eurolla alusta asti myydyssä Slate Gray -värisessä OnePlus 5:ssä.

OnePlus 5 Soft Gold on edestä valkoinen.
OnePlus 5 Soft Gold on edestä valkoinen.

Koska kultaisessa OnePlus 5:ssä on kyse limited edition -väristä, mainitsee OnePlus puhelimen olevan saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. OnePlus 5:tä edeltäneestä OnePlus 3T -mallista OnePlus esitteli rajattuna eränä mustan Midnight Black -värin.

OnePlus kertoo kehittäneensä Soft Gold -värisen OnePlus 5:n hiekkapuhallusprosessia, minkä ansiosta Soft Goldin pinnan viimeistely on 30 prosenttia hienojakoisempi kuin aiemmissa OnePlussan Soft Gold -laitteissa.

Toisena lisäyksenä OnePlus 5 -mallistoon OnePlus tuo tulevina viikkoina puhelimen saataville Slate Gray -värin myös 8 gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla 559 euron hintaan. Aiemmin suuremmat tallennusmuistit olivat saatavilla vain Midnight Black -värin kanssa.

OnePlus 5 -mallisto jatkossa

 • Kultainen OnePlus 5 Soft Gold
  • 6 Gt RAM- ja 64 Gt tallennusmuisti 499 €
 • Harmaa OnePlus 5 Slate Gray
  • 6 Gt RAM- ja 64 Gt tallennusmuisti 499 €
  • 8 Gt RAM- ja 128 Gt tallennusmuisti 559 €
 • Musta OnePlus 5 Midnight Black
  • 8 Gt RAM- ja 128 Gt tallennusmuisti 559 €

Kaikissa OnePlus 5 -puhelimissa on 5,5 tuuman AMOLED-näyttö, 16+20 megapikselin kaksoistakakamera 2x häviöttömällä zoomilla, 16 megapikselin etukamera, Dash Charge -pikalataus sekä sisuksissa muun maussa Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiiri.

Kaikkien kolmen OnePlus 5:n värivaihtoehdon – uusi Soft Gold sekä alkuperäiset Slate Gray ja Midnight Black – runko on yhtä alumiinipalaa.

OnePlus 5 Soft Gold.
OnePlus 5 Soft Gold.
OnePlus 5 Slate Gray.
OnePlus 5 Slate Gray.
OnePlus 5 Midnight Black.
OnePlus 5 Midnight Black.