Nothing julkisti mustan värivaihtoehdon Ear (2) -kuulokkeistaan

Nyt myös toisena värivaihtoehtona valkoisen lisäksi.

Nothing on esitellyt uuden mustan värivaihtoehdon täyslangattomista Ear (2) -nappikuulokkeistaan jo ennen kuin se julkistaa toisen älypuhelimensa, Phone (2):n 11. heinäkuuta.

Nothing Ear (2) -kuulokkeiden musta värivaihtoehto tulee yleisesti saataville 21. heinäkuuta 149 euron hinnalla. Ennen sitä kuulokkeita on myynnissä rajoitettu erä heti 6. heinäkuuta Nothingin omassa verkkokaupassa, 13. heinäkuuta Nothing Store -myymälässä Lontoon Sohossa ja 20. heinäkuuta rajatusti Ruotsissa ja Suomessa.

Keväällä 2023 ensijulkistetut täyslangattomat Nothing Ear (2) -nappikuulokkeet tulivat saataville alun perin vain valkoisena värivaihtoehtona.

Mustassakin värivaihtoehdossa Nothingin tunnusmerkki, läpinäkyvä muotokieli, on vahvasti läsnä. Tietyt osat, kuten korvakäytävän sulkevat tulpat ja kuulokeosa, sekä läpinäkyvien kuulokkeiden varsien ja latauskotelon sisäiset osat kuulokkeista ovat mustia. Lisäksi läpinäkyvät osat ovat tyylikkäästi tummennettu.

Teknisesti musta värivaihtoehto Ear (2) -kuulokkeista vastaa täysin valkoista. Nothing paransi Ear (2) -kuulokkeissa muun muassa äänentoiston laatua alkuperäisistä Ear (1) -kuulokkeista kuin myös pienensi latauskotelon kokoa kompaktimmaksi. Ear (2) -kuulokkeet sisältävät 11,6 millimetrin kaiutinelementit ja Hi-Res Audio -tuen tuella LHDC 5.0 -äänikoodekille.

Nothing Ear (2) -kuulokkeista voi lukea lisää aiemmasta artikkelistamme sekä maaliskuussa julkaistusta arvostelustamme.

Samalla Nothing Ear (2):n mustan värivaihtoehdon julkistamisen kanssa Nothing kertoi kahdesta uudesta Nothing X -sovelluksen ja Nothingin kuulokkeiden ominaisuudesta.

Nothing Ear (2) ja Ear (stick) saavat uuden edistyneen Advanced Equaliser -taajuuskorjaimen, jolla äänentoistoa voi kustomoida entistä suuremmalla tarkkuudella graafisen käyttöliittymän kautta kahdeksan eri taajuuden osalta.

Lisäksi uusi ominaisuus mahdollistaa taajuuskorjainprofiilien jakamisen tai lataamisen QR-koodin kautta.

Avoimella rakenteella ilman korvakäytävän sulkevia tulppia varustetuille Nothing Ear (stick) -kuulokkeille Nothing esitteli lisäksi Noise Reduction -melunvaimennustoiminnon, joka on kytkettävissä jatkossa päälle Nothing X -sovelluksen asetuksista.

Edellä mainitut uudet ohjelmisto-ominaisuudet tulevat saataville samantien Nothing X -sovelluksessa.