Nothing julkisti ja toi myyntiin Phone (2a) Special Editionin - varustettu punaisilla, keltaisilla ja sinisillä yksityiskohdilla

Nothing toi Phone (2a) -älypuhelimensa myyntiin alun perin maaliskuussa kolmessa värissä – mustana sekä kahtena keskenään vain hieman erilaisena valkoisena vaihtoehtona.

Nyt Nothing on esitellyt Phone (2a):sta uuden punaisilla, keltaisilla ja sinisillä yksityiskohdilla varustetun Special Edition -version, joka on myynnissä myös Euroopassa. Nothing Phone (2a) uudessa värissä on jo tilattavissa muun muassa Nothingin omasta verkkokaupasta 12+256 gigatavun muistiversiona 419 euron hinnalla. Verkkokaupassa värivaihtoehdon nimeksi on kerrottu myös Bauhaus.

Nothing Phone (2a) Special Editionia kerrotaan olevan tarjolla rajoitettu määrä.

Aiemmin Nothing täydensi värivalikoimaa jo yksinomaan Intian markkinoilla esittelemällä huhtikuun lopussa tummansinisen lisävärivaihtoehdon.

Nothing Phone (2a) Special Edition on varustettu punaisilla, keltaisilla ja sinisillä yksityiskohdilla.
Nothing Phone (2a) Special Edition on varustettu punaisilla, keltaisilla ja sinisillä yksityiskohdilla.

Phone (2a) on järjestyksessään vuonna 2020 perustetun Nothingin kolmas, ja toistaiseksi edullisin, puhelin.

”Design-identiteetistämme yhteistyöhömme teidän, yhteisömme, kanssa, läpinäkyvyys on Nothingin ytimessä. Ajatuksena on pelkistää asiat alkukantaiseen, mutta kauniiseen muotoonsa. Jos käytämme tätä käsitettä väreihin, jäljelle jäävät punainen, keltainen ja sininen”, Nothing taustoittaa uutta värivaihtoehtoa.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme julkistaa Phone (2a) Special Editionin. Ensimmäinen tuote, joka sisältää päävärien paletin; punainen, sininen ja keltainen. Sen kokonaisestetiikka viittaa joihinkin menneisyyden suunnittelusankareihimme ja luo samalla älypuhelimelle uuden ilmeen. Nostaen funktionaalisen laitteen näyttäväksi taideteokseksi”, kommentoi Nothingin suunnittelujohtaja Adam Bates.

Nothing Phone (2a) Special Edition takaa ja edestä.
Nothing Phone (2a) Special Edition takaa ja edestä.

Nothing Phone (2a) tarjoaa muiden Nothing-puhelinten tavoin läpinäkyvän takapinnan. Kehyksessä ja takapinnassa Nothing Phone (2a):ssa on käytetty muovia, kun aiemmissa Nothing-puhelimissa on ollut alumiinirunko ja lasinen takapinta. Nothingin tunnusmerkki, Glyph-käyttöliittymä eli läpinäkyvän takapinnan alaiset LED-valot, on läsnä  myös Nothing Phone (2a):ssa, mutta niukemmin vähemmillä valojuovilla.

Tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia Nothing Phone (2a):ssa ovat 6,7 tuuman ja 120 hertsin AMOLED-näyttö, kaksi 50 megapikselin takakameraa, 32 megapikselin etukamera sekä MediaTek Dimensity 7200 Pro -järjestelmäpiiri.

Esimerkiksi näytöltään ja kameroiltaan Phone (2a) muistuttaakin Phone (2) -mallia. Teknisesti merkittävimmät erot löytyvät järjestelmäpiiristä sekä Phone (2a):sta pois jätetystä langattomasta latauksesta.

Nothing kehittää yhdessä yhteisön kanssa Phone (2a):sta myös uutta Community Edition -versiota. Projektin ensimmäisen vaiheen voittavan ehdotuksen mukaisesti Community Editioniin on luvassa pimeässä hohtava viimeistely.