Nothing by CMF -tuote tulossa ensi kertaa myyntiin Suomessakin - kahdet uudet edulliset kuulokkeet julki

CMF Buds -kuulokkeet tulevat myyntiin myös Suomessa.

Ex-OnePlus-pomo Carl Pein vuonna 2020 perustama, Lontoossa päämajaansa pitävä Nothing on julkistanut uuden Phone (2a) -älypuhelimensa rinnalla kaksi uutuustuotetta myös CMF by Nothing -alabrändinsä alla. Kahdesta uudesta kuulokemallista toinen on tulossa myyntiin Suomessakin.

Aiemmin Nothing esitteli syyskuussa 2023 ensimmäiset CMF by Nothing -alabrändin tuotteensa, joita olivat CMF Watch Pro -älykello, CMF Buds Pro -kuulokkeet sekä CMF Power 65W GaN -laturi.

Nothing by CMF -brändi keskittyy edullisiin tuotteisiin samalla, kun Nothingista pyritään rakentamaan enemmän premium-brändiä.

Uudet CMF by Nothing -tuotteet ovat täyslangattomat CMF Buds -kuulokkeet sekä CMF Neckband Pro -kuulokkeet.

Nothing ei ole tuonut aiempia CMF by Nothing -tuotteita virallisesti markkinoille Suomessa, sillä Euroopassa alabrändin myynti on tukeutunut tähän asti Amazon-verkkokauppaan.

Uutuuksista CMF Buds -kuulokkeet tulevat kuitenkin laajemmin saataville, ja Suomessa niiden myynnin kerrotaan alkavan 5. huhtikuuta DNA:n, Verkkokauppa.comin ja Proshopin kautta. Ensimmäisille markkinoille kuulokkeet saapuvat jo 6. maaliskuuta. Maalis-huhtikuussa myyntiin tulevien CMF Neckband Pro -kuulokkeiden saatavuus keskittyy Intiaan ja on rajallisempi muualla, eivätkä ne saavu virallisesti myyntiin Suomessa.

CMF Buds -kuulokkeiden hinta on alkaen 39 euroa ja CMF Neckband Pro -kuulokkeiden 35 euroa.

CMF Buds.
CMF Buds.

CMF Buds -kuulokkeet ovat edullisempi vaihtoehto täyslangattomiksi nappikuulokkeiksi, mutta kuitenkin aktiivisella melunvaimennuksella varustettuna. Kuulokkeiden latauskotelossa on mielenkiintoinen muotoilu.

CMF Budseissa on 12,4 millimetrin kaiutinelementit. Äänentoisto on viritetty yhdessä Diracin kanssa. Melunvaimennus hiljentää ulkopuolisia ääniä jopa 42 desibelillä. Vastavuoroisesti tarjolla on läpikuuluvuustila.

CMF Buds -kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.3 -yhteyttä, SBC / AAC -äänikoodekkeja, pikaparitusta (Google Fast Pair ja Microsoft Swift Pair) sekä yhdistämistä kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Mikrofoneja kuulokkeissa on neljä kappaletta. Puheluissa äänenlaatua selkeyttää Clear Voice -teknologia.

CMF Buds eri väreissä.
CMF Buds eri väreissä.

CMF Buds -kuulokkeiden akunkesto äänentoistossa yltää 5,6 tuntiin aktiivisella melunvaimennuksella tai läpikuuluvuustilalla ja 8 tuntiin ilman. Yhdessä latauskotelon kanssa toiminta-ajat ovat vastaavasti 24 ja 35,5 tuntia.

Pikalataus tuo vain 10 minuutissa lisää kuunteluaikaa 4,3 tuntia aktiivisella melunvaimennuksella tai läpikuuluvuustilalla ja 6,5 tuntia ilman. Latauskotelo tukee lataamista USB-C-liitäntänsä kautta. Latauskotelossa on 460 milliampeeritunnin akku ja kuulokkeissa 45 milliampeeritunnin akku.

CMF Budsien kolme värivaihtoehtoa ovat tummanharmaa, vaaleanharmaa sekä oranssi. Yksittäisellä kuulokkeella on painoa 4,57 grammaa ja latauskotelolla 43,7 grammaa. Kuulokkeet ovat IP54-luokitellusti pölyn- ja roiskevedenkestävät.

CMF Neckband Pro.
CMF Neckband Pro.

CMF Neckband Pro -kuulokkeet edustavat mallia, jossa kaksi nappikuulokketta ovat yhteydessä toisiinsa johdolla. Kun kuulokkeita ei käytetä, voi ne ottaa pois korvista ja säilyttää niskan ympärillä roikkuen ja napit toisiinsa magneetilla kiinnittäen. Kuulokkeiden johdossa on pyöreä 3-in-1 Smart Dial -ohjain, jolla on mahdollista hallita äänentoistoa.

CMF Neckband Pro -kuulokkeet sisältävät 13,6 millimetrin dynaamiset kaiutinelementit ja tarjoavat jopa 50 desibelin mukautuvan kolmitasoisen aktiivisen hybridimelunvaimennuksen sekä toisaalta läpikuuluvuustilaan. Kuulokkeet tukevat myös tilaääntä, Bluetooth 5.3 -yhteyttä,  SBC / AAC -äänikoodekkeja, pikaparitusta (Google Fast Pair ja Microsoft Swift Pair) sekä yhdistämistä kahteen laitteeseen samanaikaisesti.

Mikrofoneja CMF Neckband Pro -kuulokkeissa on viisi kappaletta. Clear Voice Technology selkeyttää ääntä puheluissa.

Akunkesto CMF Neckband Prossa yltää 220 milliampeeritunnin akulla 23 tuntiin melunvaimennuksen kanssa tai jopa 37 tuntiin ilman sitä. 10 minuutin pikalatauksella kuunteluaikaa saa jo 11 tunniksi melunvaimennuksella ja 18 tunniksi ilman. Kestävyydeltään kuulokkeet ovat IP55-luokitellusti pölyn- ja roiskevedenkestävät.

Värivaihtoehtoja CMF Neckband Prosta ovat tummanharmaa, vaaleanharmaa sekä oranssi.

Molempia kuulokkeita hallitaan Nothing X -sovelluksella, joka on saatavilla sekä Androidille että iPhonelle.