Nintendo julkisti päivitetyn Switch-konsolin

Nintendo on jälleen julkistanut uuden version suositusta Nintendo Switch -konsolistaan. Mukana on parempi akku, mutta muuten konsoli on samanlainen kuin alkuperäinen Switch.

Päivitetty Nintendo Switch tarjoaa alkuperäiseen konsoliin verrattuna paremman akunkeston, noin 4,5-9 tuntia pelistä riippuen. Alkuperäisellä Switchillä arvio on 2,5 tunnista 6,5 tuntiin. Esimerkiksi The Legend of Zelda: Breath of the Wildiä pelattaessa uuden Switchin arvellaan kestävän yhdellä latauksella noin 5,5 tuntia vanhan version kyetessä kolmen tunnin pelisessioon.

Muuten päivitetty Switch säilyy ennallaan. Mukana on 6,2-tuumainen HD-kosketusnäyttö 720p-tarkkuudella ja kaksi irrotettavaa Jo-Con-peliohjainta liiketunnistuksella. Switchin voi liittää myös televisioon, jolloin peleistä voi nauttia suurella näytöllä.

Nintendo Switch toimii sekä televisioon liitettävänä että kannettavana pelikonsolina.
Nintendo Switch toimii sekä televisioon liitettävänä että kannettavana pelikonsolina.

Päivitetty Nintendo Switch julkaistaan maailmalla samaan hintaan kuin alkuperäinen Switch-konsoli pari vuotta sitten. Suomessa hinta asettunee 350 euron tietämille.

Hiljattain Nintendo julkisti myös astetta pienemmän Switch Lite -konsolin, joka on suunnattu kannettavaan käyttöön. Pienempi Switch Lite on myös esikuvaansa halvempi, eikä se sisällä irrotettavia ohjaimia.