Motorola julkisti Edge 30 Fusionista uuden värivaihtoehdon - Viva Magenta on Pantonen vuoden väri

Motorola on esitellyt uuden värivaihtoehdon Edge 30 Fusion -älypuhelimestaan.

Viva Magenta on ensi vuoden väri.

Motorolan uudehko, aiemmin tänä vuonna ilmoitettu yhteistyökumppani Pantone on jo yli 20 vuoden ajan valinnut vuoden väriksi kuhunkin aikaan sopivia trendejä sekä suuntauksia mukailevan värisävyn. Ensi vuoden väri on Viva Magenta, joka nyt koristaa myös aiemmin tänä vuonna esiteltyä Motorola Edge 30 Fusion -älypuhelinta.

Viva Magenta on värinä viininpunaiseen taipuvainen ja melko intensiivinen. Pantone kuvailee värin kuvastavan tunnetta ja intohimoa, ja älypuhelinmarkkinoilla se erottuukin massasta.

Motorola Edge 30 Fusion on tehokas älypuhelin Qualcomm Snapdragon 888+ 5G -järjestelmäpiirillä, 6,55-tuumaisella pOLED-näytöllä ja 50 megapikselin optisesti vakautetulla pääkameralla. Myös Viva Magenta -värivaihtoehto on teknisesti samaisella tasolla.

Aiemmin Motorolan ja Pantonen yhteistyö on näkynyt esimerkiksi Edge 30 Neo -älypuhelimessa, jonka liila Very Peri -värivaihtoehto edusti Pantonen vuodelle 2022 valitsemaa väriä.

Motorolan tiedotteen mukaan Edge 30 Fusionin Viva Magenta -värivaihtoehto on tulossa myyntiin valituilla markkinoilla. Yhdysvalloissa myynti alkaa 12. joulukuuta, ja 799,99 dollarin suositushinta sisältää myös Moto Buds 600 ANC -kuulokkeet. Suomen saatavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa.