Microsoft Surface Laptop 3 -läppäri julkistettin kahdessa koossa 13,5 ja 15 tuuman näytöillä

Microsoft on julkistanut kannettavan Surface Laptop 3 -tietokoneen, nyt kolmannen sukupolven mallina aiemmin tutun 13,5 tuuman koon ohella myös suurikokoisempana 15 tuuman näytöllä varustettuna versiona. Kummassakin kosketusnäytön kuvasuhde on 3:2.

15 tuuman Surface Laptop 3 on varustettu AMD:n Ryzen 7 -suorittimilla. 13,5-tuumaisessa käytössä on yhä Intelin suorittimet, jotka edustavat nyt 10. sukupolvea.

Microsoftin mukaan 15 tuuman Surface Laptop 3 on kevyin ja suorituskykyisin 15 tuuman kannettava tietokone omassa luokassaan. Kannettavan AMD-suorittimet ovat erityisiä Surface Edition -räätälöityjä versioita, jotka Microsoft on suunnitellut yhdessä AMD:n kanssa. Ne tarjoavat parasta graafista suorituskykyä luokassaan kannettavissa.

RAM-käyttömuistia Surface Laptop 3 -tietokoneet sisältävät malliversiosta riippuen 8, 16 tai 32 gigatavua ja SSD-tallennusmuistia 128, 256 tai 512 gigatavua tai 1 teratavua. SSD-tallennusmuisti on nyt helposti vaihdettavissa.

Surface Laptop 3 on varustettu nyt myös USB-C-liitännällä, joka on korvannut Mini DisplayPortin. Lisäksi liitäntöinä ovat yhä perinteinen USB-liitäntä sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä kuin myös Surface Connect -liitäntä.

Aiemmasta poiketen Surface Laptop 3 tulee nyt saataville myös sisältä metallipintaisena versiona alcantara-pintaisten ohella. Kosketuslevy on aiempaa 20 prosenttia suurempi. Näppäimistö tarjoaa 1,3 millimetrin näppäinliikkeen.

Akunkeston Microsoft lupaa yltävän täyteen päivään. Pikalataus täyttää akun tyhjästä 80 prosentin varaukseen alle tunnissa.

Ensimmäisillä markkinoilla Surface Laptop 3 tulee saataville 22. lokakuuta. Yhdysvalloissa 13,5 tuuman mallin hinta on alkaen 999 dollaria ja 15 tuuman alkaen 1 199 dollaria.

 

 

 

 

Sisältä metallipintainen suurempi Surface Laptop 3.
Sisältä metallipintainen suurempi Surface Laptop 3.
Sisältä metallipintainen pienempi Surface Laptop 3.
Sisältä metallipintainen pienempi Surface Laptop 3.
Sisältä alcantara-pintainen pienempi Surface Laptop 3.
Sisältä alcantara-pintainen pienempi Surface Laptop 3.