Master & Dynamic -kuulokkeista esiteltiin Lamborghini-erikoisversiot

Italialainen automerkki Lamborghini saapuu kuulokemarkkinoille.

Brändi ilmestyy nyt Master & Dynamicin sanka- ja nappikuulokkeiden erikoisversioihin.

Lamborghinin brändillä julkaistaan Master & Dynamic MW65 -sankakuulokkeet sekä täyslangattomat MW07 Plus -nappikuulokkeet. Molemmat ovat jo saatavilla Master & Dynamicin verkkokaupasta 549 ja 349 euron hintaan useissa eri värivaihtoehdoissa ja kuoseissa.

Sekä MW65-kuulokkeissa että MW07 Plus -kuulokkeissa Lamborghinin nimi ja logo ovat selkeästi näkyvillä. Kuulokkeet on myös valmistettu tavallista laadukkaammista materiaaleista, ja esimerkiksi MW65-sankakuulokkeissa on käytetty aitoa, korkealuokkaista nahkaa.

Myös MW07 Plus -kuulokkeissa Lamborghinin merkki on näkyvästi esillä.

MW65-kuulokkeet tarjoavat yhdellä latauksella jopa 24 tunnin kuunteluajan ja tukevat myös aktiivista taustamelutoimintoa. MW07 Plus -kuulokkeet sen sijaan yltävän 40 tunnin käyttöaikaan, kun ruostumattomasta teräksestä valmistetun latauskotelon kapasiteettikin otetaan laskuihin mukaan.

Lamborghini-erikoisversioiden ostajat saavat kuulokkeensa erityispakkauksissa, ja MW65-kuulokkeiden mukana toimitetaan myös erillinen kantolaukku perinteisen, kankaisen kangaspussukan ohella. Sekä laukussa että pussukassa Lamborghinin brändi on luonnollisesti näkyvissä.