Logitechilta uusi Signature M650 -hiirimallisto - kämmenten eri koot ja vasenkätiset otettu huomioon

Logitech on esitellyt uudenlaisen hiirimalliston kahdella kokovaihtoehdolla, kolmella värillä ja vasenkätisten mallilla.

Langattomasti toimivissa Logitech Signature M650:ssä ja Signature M650 for Businessissä on otettu huomioon sekä kämmenten eri koot että vasenkätiset tietokoneen käyttäjät. Yleensä eri kämmenkoot ja vasenkätiset ihmiset on jätetty huomiotta hiirten suunnittelussa.

Uuden malliston hiiristä on saatavana kaksi eri kokoa. Lisäksi malliston vasenkätisille suunnattu hiiri tuo peukalopainikkeet myös vasemmalla kädellä hiirtä käyttäville. Hiirissä on myös SmartWheel-vierityspyörä sekä Logitechin mukaan lähes äänettömät painikkeet ja miellyttävä muotoilu.

”Tietotyötä tekee maailmanlaajuisesti yli miljardi työntekijää. Noin puolella näistä ei ole käytössä hiirtä lainkaan tai parhaimmillaankin vain perustason langallinen hiiri”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Art O’Gnimh. ”Signature M650 -hiiret tarjoavat luotettavan ja laadukkaan Logitech-kokemuksen, joka tehostaa tuottavuutta helpottamalla ja nopeuttamalla työtä.”

Uusien M650-hiirten kaksitoimista SmartWheel-vierityspyörää voi käyttää nopeasti rullaten, jolloin tuhannet rivit voidaan kelata sekunneissa. Vaihtoehtoisesti vierityspyörän tarkalla porrastuksella rivit ja sivut ovat selattavissa tarkasti halliten.

Logitech M650 -hiiri eri väreissä.
Logitech M650 -hiiri eri väreissä.

Logitech Signature M650 ja tätä hieman isokokoisempi Logitech Signature M650 L hyödyntävät SilentTouch-teknologiaa, jonka ansiosta painallukset ovat lähes täysin äänettömiä. Hiiret ovat Logitechin mukaan jopa 90 prosenttia hiljaisempia kuin esimerkiksi Logitech M185 -hiiri. Hiljaisuus sopii valmistajan mukaan erityisen hyvin esimerkiksi videotapaamisiin.

Logitechin M650-hiirten pinta on viimeistelty liukumattomalla materiaalilla ja pehmeällä peukalotuella. Painikkeiden toimintoja voidaan räätälöidä omaan käyttöön sopivaksi Logitech Options+ -ohjelmistolla. Hiiret ovat yhteensopivia laajasti eri käyttöjärjestelmien kanssa (Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS ja Android). Langaton yhteys voidaan muodostaa joko Bluetooth Low Energy -yhteydellä tai mukana tulevalla Logi Bolt -vastaanottimella.

Logitech Signature M650 -hiiret ovat saatavana valkoisena, grafiitinmustana ja vaaleanpunaisena. Hiiret toimivat yhdellä AA-sormiparistolla jopa kaksi vuotta.

Logitech Signature M650 -hiirien muoviosat on valmistettu kierrätetystä PCR-muovista. Grafiitinmustan muovin kohdalla määrä on 64 prosenttia, kun taas valkoisessa ja vaaleanpunaisessa hiiressä kierrätysmuovia on 26 prosenttia.

Logitech Signature M650, Logitech Signature M650 L ja Logitech Signature M650 for Business tulevat myyntiin Suomessa tammikuussa 49 euron suositushinnoin.