Logitechilta rannetuella varustettu roiskeenkestävä ja langattomasti toimiva Signature K650 -näppäimistö

Logitech on esitellyt uuden langattoman Signature K650 -näppäimistön.

Se tulee myyntiin 54,99 euron suositushinnalla elokuun aikana.

Logitech Signature K650 on varustettu rannetuella, pikatoimintopainikkeilla ja on lisäksi roiskeenkestävä. Tämä helpottaa myös näppäimistön puhdistamista, sillä sen voi huoletta puhdistaa esimerkiksi kostealla liinalla.

Tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen näppäimistön yhdistäminen käy Bluetooth Low Energy -yhteydellä tai näppäimistön mukana toimitettavalla Logi Bolt -vastaanottimella. Näppäimistö toimii Windows / macOS / Chrome OS / Linux / iPadOS / iOS / Android -laitteiden kanssa.

Logitech Signature K650 on varustettu pikatoimintopainikkeilla.
Logitech Signature K650 on varustettu pikatoimintopainikkeilla.

Logitech Signature K650:ssä on pikatoimintonäppäimet, joilla saa esimerkiksi nopeasti tallennettua näyttökuvan tai mykistettyä mikrofonin. Logi Options+ -ohjelmistolla pikapainikkeita voi räätälöidä omien käyttötarpeiden mukaan.

Yhdysrakenteinen rannetuki tukee kämmeniä ja ranteita, mikä mahdollistaa Logitechin mukaan miellyttävän ja käsiä rasittamattoman asennon näppäimistöä käytettäessä.

Virtansa näppäimistö saa kahdesta AA-paristosta, joiden luvataan riittävän jopa kolmeksi vuodeksi.

Logitech Signature K650:n valmistamisessa on käytetty kierrätysmuovia. Värivaihtoehdoista grafiitinmustassa kierrätysmuovin osuus on 28 prosenttia ja luonnonvalkeassa 21 prosenttia. Kaikki Logitech-tuotteet ovat myös hiilineutraaleja. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä.

Logitech Signature K650 -näppäimistö valkoisena.
Logitech Signature K650 -näppäimistö valkoisena.