Logitech julkisti ohuen ja kevyen kannettavan Keys-To-Go 2 -näppäimistön - myyntiin Suomessa 89 euron suositushinnalla

Logitech on julkistanut yllättäen seuraajan vuosikymmenen takaiselle kannettavalle näppäimistölleen.

Matkakäyttöä varten räätälöity Logitech Keys-To-Go 2 on suunniteltu käytettäväksi tablettilaitteiden, älypuhelinten ja kannettavien tietokoneiden kanssa.

Suomessa Logitech Keys-To-Go 2 tulee saataville 89 euron suositushinnalla.

Ohuen ja kevyen Logitech Keys-To-Go 2:n kerrotaan mahdollistavan tehokkaan ja tarkemman kirjoituskokemukseen laadukkaiden saksikytkimien ansiosta. Näppäimistön voi liittää langattomalla Bluetooth-yhteydellä jopa kolmeen laitteeseen ja vaihtaa näiden välillä Easy-Switch-näppäimillä.

Näppäimistössä on myös kiinteä suojakansi, joka suojaa sitä vaurioilta tai roiskeilta kuljetuksen aikana. Käytön aikana kansi taittuu näppäimistön alle ja asettaa näppäimistön sopivaan kirjoituskulmaan.

Paksuutta Logitech Keys-To-Go 2:lla on ohuimmillaan 4,57 millimetriä ja paksuimmillaan 8,77 millimetriä suljettuna.

Logitech Keys-To-Go 2 grafiitinmustana.
Logitech Keys-To-Go 2 grafiitinmustana.

Näppäimistö toimii vaihdettavilla nappiparistoilla, jopa 36 kuukautta kerrallaan käyttötavasta ja -määrästä riippuen.

”Nykyisessä nopeatempoisessa maailmassa tuottavuuden ylläpitäminen myös liikkeellä ollessa on tärkeää”, sanoi Logitechin mobiiliratkaisujen ja kumppanuuksien johtaja Joseph Mingori. ”Ymmärrämme liikkuvien ammattilaisten kohtaamat haasteet ja heidän halunsa löytää ratkaisuja, jotka vähentävät kantamista ja helpottavat tekemistä missä tahansa. Keys-To-Go 2 on erittäin henkilökohtainen laite, joka luo ihanteellisen työtilan mihin tahansa.”

Logi Options+ -ohjelmistolla näppäimistöön voi määritellä erilaisia pikatoimintoja Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmillä. Logi AI Prompt Builder -lisätoiminto nopeuttaa myös OpenAI:n ChatGPT:n käyttöä.

Kompakti näppäimistö tulee saataville kahdella eri näppäinasettelulla. Grafiitinmustassa yleismallissa on näppäinmerkinnät Android-, ChromeOS-, Windows-, iPadOS-, iOS- ja macOS -käyttöjärjestelmille. Apple-laitteille omistettu vaaleanharmaa versio sisältää näppäinmerkinnät vain iPadOS-, iOS- ja macOS -käyttöjärjestelmille.

Logitechin muiden tuotteiden tavoin myös Keys-To-Go 2 on hiilineutraali. Valmistuksessa on käytetty kierrätysmuovia, jopa 36 prosentin edestä.

Logitech Keys-To-Go 2 vaaleanharmaana.
Logitech Keys-To-Go 2 vaaleanharmaana.